4 молодих людей проходитимуть стажування у Боратинській сільській раді

Завершився відбір у рамках Програми стажування молоді у Боратинській сільській раді, яка впроваджується за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

В ході відбору було отримано заявки від 29 учасників. Конкурсна комісія складалася з 3 осіб, а саме: представника Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», працівника відділу соціально-економічного розвитку та старости села Боратинської сільської ради. Під час оцінювання комісія керувалася трьома основними критеріями: попередній досвід, продемонстрована активність і навички, мотивація кандидата, його/її відповідність потребам громади і запиту сільської ради.

Цікаво, що з-поміж 29 охочих проходити стажування у Боратинській сільській раді виявилося 17 жителів громади, тоді як решта 12 – жителі сусідніх громад, середній вік кандидатів складає 26 років. Серед бажаючих стажуватися в органі місцевого самоврядування – представники різних сфер зайнятості: студенти, менеджери, викладачі, адміністратори, тимчасово безробітні, маркетолог, ландшафтний архітектор, журналіст, службовець ЗСУ, працівник ОМС, фотограф-ретушер, вчитель, касир, художній керівник, мама у декретній відпустці.

У переліку сфер місцевого розвитку, які найбільше зацікавили потенційних стажистів опинилися:

  • молодіжна політика
  • культура
  • управління проєктами
  • комунікація та зв’язки з громадськістю
  • економічний розвиток

За результатами відбору 4 молодих людей проходитимуть стажування у відділі соціально-економічного розвитку Боратинської сільської ради. Впродовж 10 днів стажисти знайомитимуться з профілем громади, вивчатимуть специфіку роботи різних структурних підрозділів, братимуть участь у впровадженні проєктів та ініціатив.

Стажування

Поділитися:
Програма безкоштовного переїзду для ВПО та УБД
04.07.2024 11:06
Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. Упродовж двох місяців компанія зобов…
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…