9 червня ФК «Славія» (Боратин) гратиме з ФК «Рубіж» (Любомль)

До уваги шанувальників футболу!

Вже в цю неділю, 9 червня, о 17:00 у рамках сьомого туру Чемпіонату Волині 2024 ФК «Славія» (Боратин) вступить у спортивний поєдинок з принциповим суперником ФК «Рубіж» (Любомль) на території Боратинського спорткомплексу.

Суперник «Славії» провів п’ять матчів, в яких двічі здобував перемогу і стільки ж поступався, а ще одного разу зіграв внічию. Команда зі славного поліського краю посідає 5 місце в турнірній таблиці чемпіонату, має позитивну різницю забитих-пропущених голів.

«Славія» зіграла таку ж кількість матчів, втім у своєму доробку має на 2 очка менше за звітного суперника. Тож у випадку перемоги біло-червоні зможуть обійти своїх візаві у «турнірці».

Наші гравці у минулому турі впевнено переграли ФК «Камінь-Каширський» з рахунком 7:1. При цьому Богдан Гладун відзначився хет-триком, а його тезка Драган – дублем. Дебютна і напрочуд впевнена перемога повинна окрилити молодих підопічних Володимира Фігеля на подальші звитяги.

Такі протистояння зазвичай називають «битвою за шість очок». Втім, очевидно, що обом футбольним командам є за що боротися і що доводити на футбольному полі.

Вболіваймо за наших! Запрошуємо долучитися до матчу та підтримати нашу команду!

Поділитися:
«Грошоверть у Боратинській громаді»: як жителі громади наповнюють місцевий бюджет? (ВІДЕО)
29.06.2024 11:17
Що ж, продовжимо тему бюджетної грамотності. Останнім часом ми часто про неї згадуємо, ба більше, вчора у Боратині відбувся День бюджетної відкритості під промовистою назвою «MONEY-фест», де разом…
З Днем Конституції України!
28.06.2024 09:51
Сьогодні ми вшановуємо основний закон України, що визначає права та свободи кожного громадянина, забезпечує принципи справедливості та демократії. Закон, який ознаменовує наш суверенітет та…
Запрошуємо взяти участь у бюджетній вікторині до Дня бюджетної відкритості
27.06.2024 18:43
Бюджет - важлива складова життя держави, громади, сім'ї або навіть конкретної людини. Розуміння бюджету - показник фінансової грамотності, яка необхідна людині для раціонального розподілу грошових…