Акробатки з Гіркої Полонки стали бронзовими призерками Всесвітніх ігор 2022 (ФОТО, ВІДЕО)

І знову перемога України. Поки на спортивній арені, а головна ще попереду!

Спортсменки з Гіркої Полонки здобули «бронзу» на Всесвітніх Іграх у змаганнях зі спортивної акробатики, –про це повідомили на сторінці Спортивного Комітету України. Спортивні змагання відбулися минулого тижня у місті Бермінгем (США).

Тріо акробаток у складі Олександри Мальчук, Дарини Пом’яновської (Гірка Полонка), Вікторії Куніцкої (Луцьк) посіли третю сходинку у групових вправах, набравши у фіналі 26.600 балів. Готувала дівчат до змагань їх наставниця – заслужений тренер України Олена Юріївна Кришпінович.

Спортсменки зробили свій внесок у загальному скарбничку збірної, загалом Україна посіла третє місце у медальному заліку на Всесвітніх іграх. Це найкращий результат за всю історію участі нашої держави у Всесвітніх іграх.

Всесвітні ігри — міжнародні комплексні змагання з видів спорту, що не входять до програми Олімпійських ігор. Проводяться з 1981 року з періодичністю один раз в 4 роки, з 2001 року проходять під патронатом Міжнародного олімпійського комітету.

Вітаємо дівчат та їх наставницю пані Олену із такою високою нагородою. Дякуємо, що завдяки вашим зусиллям український прапор майорить на переможному п’єдесталі. Пишаємося вами!

Поділитися:
У Боратинській громаді відбулись змагання з пляжного волейболу
04.07.2024 16:29
На спортивному комплексі с. Боратин відбулися змагання з пляжного волейболу серед юнаків старостинських округів нашої громади. Злагоджену гру в захисті і нападі продемонстрували Арсен Сидорчук та…
Програма безкоштовного переїзду для ВПО та УБД
04.07.2024 11:06
Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. Упродовж двох місяців компанія зобов…
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…