Активний відпочинок на воді: мешканці громади та ВПО здійснили сплав річками Чорногузка і Стир (ФОТО, ВІДЕО)

Що може об’єднати краще, ніж спільна пригода? Правильно – спільна пригода на воді! Про це добре знають у Боратинській громаді і саме тому вирішили організувати водний похід для місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб.

В останні дні літа відбувся сплав річками, що з’єднують громаду – Чорногузкою і Стиром. Флотилія із 4 байдарок у складі 12 осіб екіпажу подолала шлях з Новостава у Боратин загальною протяжністю майже 12 км. Водна мандрівка поєднала у собі активний відпочинок та пізнавальне дозвілля – учасники маршруту почули цікаву інформацію про природні локації, які траплялися на шляху, а також дізналися історію річкового судноплавства на річці Стир.

Дякуємо Волинському центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства та Volyn River Club за організацію активного відпочинку.

Захід відбувся у рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Поділитися:
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…
Е-карта послуг в громадах для ветеранів війни
03.07.2024 09:32
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна…