Анна Нестерук з с. Гірка Полонка здобула перемогу на чемпіонаті Волинської області з дзюдо

Боратинська громада багата талановитими спортсменами, які прославляють її своїми досягненнями на різноманітних змаганнях.

3 червня у Луцьку на базі комунального закладу «Волинська обласна дитячо-юнацька спортивна школа «Колос» відбувся чемпіонат Волинської області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2009-2011 років народження за програмою обласної спартакіади «Волинь спортивна-2023», учасниками якого стали 111 спортсменів з Цуманської, Ківерцівської, Любомльської, Шацької, Павлівської громад та міста Луцька. За підсумками командних змагань перше місце посіли спортсмени з Луцька, також у числі переможців опинилася жителька села Гірка Полонка Анна Нестерук. Перемога Анни відкрила їй шлях до Чемпіонату України, де восени вона представлятиме Волинську область.

Слід сказати, що це не єдина перемога Анни за якісь там кілька тижнів. Нещодавно, на церемонії нагородження учнівської та студентської молоді Боратинської громади, Анна здобула головну нагороду у номінації «Розвиток спорту та популяризація здорового способу життя».

Сама переможниця про свої нещодавні здобутки говорить так:

«Кожного разу, стоячи на переможному пєдесталі, відчуваю задоволення і жагу до подальшого розвитку, щоб здобувати нові і нові перемоги. Для цього я багато тренуюся і роблю це з задоволенням. Можу тренуватися по вихідних, інколи і по кілька разів на день. Я бачу своє майбутнє в спорті, хочу займатися ним професійно, у мене великі плани і амбіції. Щодо церемонії нагородження, то я була дуже приємно вражена рівнем заходу, це було щось неймовірне. Я не очікувала такого визнання і що здобуду головну нагороду у своїй номінації».

Пишається своєю підопічною і її тренерка, майстер спорту міжнародного класу з сумо та учасниця національної збірної України з сумо, Аліна Бондарєва:

«Я вражена церемонією, розповіла про цей захід усім знайомим. А ще приємніше, що саме Анна здобула перемогу у своїй номінації. Я була від початку і до кінця заходу, стояла з Анною на одній сцені, ми отримали дуже приємні емоції. Я рада, що у громаді так цінують свою молодь і вболівають за її розвиток.

Стосовно перемоги на чемпіонаті Волинської області з дзюдо, то я задоволена виступом Анни. Наступний етап — Чемпіонат України, Анна представлятиме нашу область, вона лідер у своїй категорії. Ми уже готуємось, з 1 липня їдемо у табір. Анна тренується у мене з початку моєї карєри тренера, тобто четвертий рік. Вона фанатично займається спортом, має великі амбіції: мріє потрапити до Збірної України, я її в цьому підтримую. З нею займається і її молодша сестричка, яка надихнулася любовю до спорту і цілеспрямованістю Анни».

Вітаємо Анну Нестерук та її тренерку з перемогами! Бажаємо підкорення нових висот у спорті!

Поділитися:
Жителів громади запрошують до участі в Citizenship Education Eduthon
01.07.2024 16:32
Ви хочете змінити ситуацію у своїй громаді та у своїй країні? Хочете, щоб ваші співгромадяни були більш активними, а ваше суспільство – більш відкритим і демократичним? Подайте свою ідею на…
Актуальні вакансії для мешканців громади. ПЕРЕЛІК
01.07.2024 15:24
Волинський обласний центр зайнятості інформує про перелік актуальних вакансій, зареєстрованих у Луцькій філії. Із переліком вакансій та відомостями щодо заробітної плати станом на 01.07.2024 можна…
Протезування для військовослужбовців: що потрібно знати
01.07.2024 11:37
За потреби, отримати протез в Україні можна безоплатно за державною програмою, яка реалізується Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю. Хто має право на безоплатне…