Автофестиваль Боратинської громади 2020: як це було (ФОТО)

23 серпня відбувся Автофестиваль Боратинської громади. Головною умовою була наявність транспортного засобу у слухачів, який би забезпечував особистий простір і допомагав дотримуватись вимог карантину. На «безпечний» фестиваль завітали понад 200 автівок, тож фактично вся локація за спорткомплексом у Боратині була зайнята.

Автофестиваль зберіг традиційну концепцію заходу – дійство розпочалося із відеопривітання сільського голови Сергія Яручика та народного депутата України В’ячеслава Рубльова, з екрану також лунали музичні виступи та кліпи від колективів Боратинської громади.

Сергій Олександрович розповів, що такий захід у громаді відбувається вперше: «Цього року ми дещо змінили формат нашого свята і організували Автофестиваль. Життя під час пандемії не зупиняється і ми розуміємо, що зараз людям особливо потрібні позитивні емоції. Однак, на першому місці завжди комфорт та безпека наших мешканців – тож цьогоріч фестивальною атмосферою можна насолоджуватися лише з авто».

Привітати громаду зі святом завітав також В’ячеслав Рубльов: «Боратинська ОТГ – одна із кращих громад області. Тут справді дбають про жителів, працюють для них і заради них, – зазначив народний депутат. – Коли обирався депутатом Верховної Ради, пообіцяв мешканцям Боратинської ОТГ, що вони лишаться незалежними і зможуть надалі розвивати свою громаду. Свою обіцянку дотримав, тож уже в жовтні люди будуть обирати свого голову та депутатів, які будуть представляти інтереси жителів і дбати про майбутнє ОТГ».

Цього разу головними героями Автофестивалю Боратинської громади стали пересічні мешканці – у рамках фестивалю відбулася прем’єра кінострічки про людей громади. Майже чотиригодинний фільм вмістив сюжети про героїв 12 номінацій: «Я СПІВАЮ!», «МАЙСТЕР ГРОМАДИ», «КОНДИТЕР ГРОМАДИ», «ВІЗАЖИСТ ГРОМАДИ» «ЕКСКЛЮЗИВ ГРОМАДИ», «ПАСІЧНИК ГРОМАДИ», «МОЛОЧАР ГРОМАДИ», «САДІВНИК ГРОМАДИ», «СПОРТ ГРОМАДИ», «ЗОЛОТЕ КОХАННЯ ЗІ СРІБЛОМ НА СКРОНЯХ», «СОЦІАЛЬНО ВІДПОВІДАЛЬНИЙ», «АГРАРІЙ ГРОМАДИ».

Найяскравіші моменти Автофестивалю Боратинської громади – у нашому фотозвіті.

Фото: Ірина Шуляк

Поділитися:
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…
Е-карта послуг в громадах для ветеранів війни
03.07.2024 09:32
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна…