Бачення розвитку громади та пріоритетні проєкти: у Боратині відбулося засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку

5 травня у Боратині відбулося третє засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Боратинської громади на 2023-2027 роки. До заходу долучилися члени робочої групи, представники місцевого самоврядування, громадські активісти, науковці.

Спільно з представниками Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини та проєкту USAID «ГОВЕРЛА» учасники зустрічі обговорювали бачення розвитку громади, стратегічні цілі та завдання до 2027 року. Зокрема, вдалося дійти висновку, що місія громади, бачення її майбутнього має містити у центрі Людину, жителя, а також відображати націленість громади на розвиток та інновації. Попередньо присутні узгодили таку робочу версію бачення громади:

«Боратинська громада – це динамічно зростаюча громада, яка об’єднала креативних, талановитих, активних людей з чіткою громадянською позицією. Громада відкрита для інновативних рішень, нового бізнесу та нових мешканців, створює умови для самореалізації жителів, їх відпочинку та затишного проживання. Боратинська громада – це люди, які рухаються уперед!»

Також на засіданні представники громади спільно з експертами формували «Дерево цілей» стратегії. Визначення ключових напрямків та завдань відбувалося у ході жвавої дискусії. Завершили роботу плануванням фінансових ресурсів та підготовкою проєктних заявок до стратегії.

Наступний крок, до якого зможуть долучитися всі охочі – підготовка проєктів розвитку, які відповідають стратегічним та операційним цілям стратегії. Слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустити оголошення про збір проєктних ідей!

Розробка Стратегії розвитку Боратинської громади на 2023-2027 роки відбувається за підтримки Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини та Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

З матеріалами засідання можна ознайомитися у вкладенні

SWOT- аналіз. Дерево цілей стратегії розвитку Боратинської громади

Поділитися:
Зі світлим святом Великодня!
05.05.2024 07:53
Дорогі жителі Боратинської громади! Від щирого серця вітаємо вас з Днем Христового Воскресіння! Нехай цей світлий час подарує вам радість, спокій та надію на майбутнє. Нехай кожен з вас знайде…
Вчителі та учні Гіркополонківського ліцею влаштували передвеликодню толоку
03.05.2024 19:21
Напередодні Великодня працівники та учні Гіркополонківського ліцею взяли участь у весняній толоці з благоустрою, дотримуючись стародавніх звичаїв та обрядів, взялися до прибирання,…
Гіркополонківських ліцеїстів навчали надавати першу домедичну допомогу
03.05.2024 19:16
1 травня у Гіркополонківському ліцеї відбувся дитячий вишкіл, на якому навчали основ першої домедичної допомоги. Захід провела Луцька районна організація Товариства Червоного Хреста України. Учням…