Боратинська громада готується до морозів: діятимуть пункти обігріву

У зв’язку із прогнозованим значним похолоданням із 15 січня у Боратинській громаді розпочнуть роботу 3 пункти обігріву – на базі амбулаторій сіл Боратин, Гірка Полонка та Лаврів. Об’єкти діятимуть, щоб надавати своєчасну допомогу від переохолодження мешканцям громади та особам, що опинились в складних життєвих обставинах та не мають постійного місця проживання. Пункти обігріву будуть забезпечені гарячими напоями, за потреби люди зможуть скористатися санітарно-гігієнічними послугами та отримати медичну допомогу.

Графік роботи пунктів обігріву – з 8:00 до 20:00. З 20.00 до 8.00 медичну допомогу пацієнти зможуть отримати у Липинській амбулаторії загальної практики сімейної медицини за адресою село Липини, вулиця Теремнівська, 100, телефон +380673125516.

Нагадуємо, що за прогнозом Укрігдрометцентру, 16-17 січня на Волині очікується значне зниження температури. Зокрема, вночі синоптики прогнозують до 17-19° морозу, вдень – до 12-14° морозу.

Закликаємо мешканців громади бути обережними та не переохолоджуватись, стежити за прогнозом погоди та одягатись, відповідно до температурного режиму, дотримуватись правил безпеки у морозну погоду. Бережіть себе та будьте здорові!

Поділитися:
Програма безкоштовного переїзду для ВПО та УБД
04.07.2024 11:06
Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. Упродовж двох місяців компанія зобов…
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…