Боратинська громада отримала гуманітарну допомогу з Канади

1000 продуктових наборів отримала Боратинська громада для потреб внутрішньо переміщених осіб, які змушені були покинути свої домівки через війну. У кожному контейнері все найнеобхідніше – продукти харчування тривалого зберігання (крупи, макарони). Пакунки з допомогою вже почали роздавати вимушеним переселенцям, які нині мешкають у Боратинській громаді.

Гуманітарний вантаж передала громадська організація «Медицина в дії», її засновниці Ольга Демчук та Наталія Круцько розповідають, що допомога надійшла від канадських партнерів:

Допомога«Продукти харчування та інші необхідні речі для внутрішньо переміщених осіб нам надали громадські організації з Канади Global Medic та Ukraine Medical Support. Ми почали співпрацю з ними одразу як почалася війна, власне тоді ми і створили нашу громадську організацію. Зараз разом з іноземними колегами об’єднали зусилля, щоб допомагати військовим, цивільним та переселенцям.

Від початку повномасштабного вторгнення рф ми отримали вже кілька партій допомоги з Канади. Вантажі з продовольством, медикаментами, одягом, засобами гігієни відправляли у Макарів, Попасну, Черкаси, Суми, Херсон, Миколаїв, Чернігів.

Нещодавно до нас надійшов запит від Боратинської громади з проханням надати підтримку внутрішньо переміщеним особам. Передали 1000 наборів з найнеобхіднішим, щоб кожна сім’я, яка зараз тимчасово проживає у вашій громаді, змогла отримати допомогу. Велику підтримку та сприяння у реалізації цієї ініціативи надав Ігор Волошенюк».

Від імені Боратинської громади дякуємо усім партнерам і небайдужим людям за надану благодійну допомогу та підтримку для людей, які сьогодні найбільше цього потребують.

Разом до перемоги!

Поділитися:
Учні Боратинського ліцею стали срібними призерами районного етапу змагань зі спортивного орієнтування
26.04.2024 14:10
У місті Луцьк відбувся районний етап змагань «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО» зі спортивного орієнтування серед юнаків та дівчат 5 - 7 класів. У них брали участь…
У молодіжному центрі села Ратнів відбувся захід «Земля – наш спільний дім»
26.04.2024 11:33
З нагоди Всесвітнього дня Землі, який відзначають 22 квітня, у молодіжному центрі села Ратнів відбулась екологічна година «Земля – наш спільний дім». Під час неї організатори проводили…
Жителів Боратинської громади запрошують пройти онлайн-курс «Історія українського громадянського суспільства»
26.04.2024 11:17
Фонд Східна Європа спільно з Українським інститутом створили онлайн-курс «Історія українського громадянського суспільства» на Освітній онлайн-платформі Зрозуміло. Цей курс про суспільно-політичні…