Боратинська молодіжна рада долучилася до тренінгу-семінару із молодіжної політики у Львові

Минулого тижня у Львові проходив п’ятиденний тренінг-семінар із молодіжної політики, заснованої на підходах участі у процесі ухвалення рішень, який проводили в рамках проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: Фаза III» у співпраці з Міністерством молоді та спорту України та Українською асоціацією молодіжних рад.

До участі на конкурсній основі відібрали 20 представників та представниць молодіжних та студентських рад, молодіжних організацій, молодіжних центрів з 10 областей України.

Окрім навчальних сесій учасники мали змогу поспілкуватися із Заступником Міністра молоді та спорту України Андрієм Чесноковим, начальником управління молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України Владиславом Яцуком, Головою Офісу Ради Європи в Україні Мачеєм Янчаком.

До навчань долучилась і Оксана Мальченко, заступниця Директора державної установи «Всеукраїнський молодіжний центр». Разом з нею молоді активісти обговорювали концепцію Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2026-2030 роки та розробили свої пропозиції, що передані до команди Міністерства молоді та спорту України. Приємно, що до розробки цієї програми долучилась представниця молодіжної ради при Боратинській сільській раді. Впевнені, що тренінг-семінар значно підсилить молодіжну роботу у нашій громаді.

Проєкт Ради Європи «Молодь за демократію в Україні: Фаза III» розпочато у межах Плану дій Ради Європи для України на 2023–2026 роки. Проєкт побудований на результатах та досвіді проєкту Ради Європи «Молодь за демократію в Україні» у 2020-2022 роках та розширить систематичний вплив шляхом зміцнення молодіжної політики, що заснована на підходах участі, та посилення молодіжної роботи під час війни та в післявоєнному контексті, враховуючи особливі потреби молодих людей.

Поділитися:
Боратинська молодіжна рада долучилася до тренінгу-семінару із молодіжної політики у Львові
02.07.2024 10:37
Минулого тижня у Львові проходив п’ятиденний тренінг-семінар із молодіжної політики, заснованої на підходах участі у процесі ухвалення рішень, який проводили в рамках проєкту Ради Європи «Молодь за…
Безоплатні послуги з ментального здоров'я: де і як отримати
02.07.2024 09:12
Підтримка ментального здоров’я є складним завданням в умовах війни. Щодня новини додають навантаження до і так неспокійного ритму життя. Залишатися в хорошому самопочутті стає важко. Кабінет…
Жителів громади запрошують до участі в Citizenship Education Eduthon
01.07.2024 16:32
Ви хочете змінити ситуацію у своїй громаді та у своїй країні? Хочете, щоб ваші співгромадяни були більш активними, а ваше суспільство – більш відкритим і демократичним? Подайте свою ідею на…