Боратинській громаді – 5 років!

Боратинській громаді 5 років!

29 жовтня вписане в історію як дата створення Боратинської територіальної громади! Адже саме цього дня 2017 року відбулися перші вибори голови і депутатів Боратинської громади. Тоді відповідно до ЗУ «Про добровільне об’єднання територіальних громад» Боратинська, Баївська та Промінська сільські ради об’єдналися у Боратинську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у селі Боратин.

На цьому формування громади не завершилося. У 2020 році до вже існуючої Боратинської громади доєдналася Гіркополонківська громада, Радомишльська, Баківцівська, Коршівська сільські ради. Нині Боратинська громада – це справжня велика родина, яка об’єднує майже 20 тисяч жителів 24 населених пунктів.

Процес становлення сучасної громади був тривалим та непростим. Усі ці 5 років ми пізнавали одне одного, вчилися жити разом, шукали «точки дотику» і найголовніше розвивали нашу громаду. Сьогодні Боратинську громаду, без перебільшення, можна назвати однією з кращих в Україні і це заслуга кожного її мешканця.

Щиро вітаю усіх нас з річницею створення громади! Дякую кожному і кожній, хто щодня трудиться на благо громади, забезпечує її життєдіяльність і добробут, робить гарною і ошатною, прославляє успіхами у навчанні, спорті, творчості та просто всім серцем вболіває за майбутнє громади! Дякую усім, хто допомагає нашим захисникам і захисницям, вірить у перемогу і наближає її своєю працею!

Бажаю вам сімейного затишку, благополуччя, міцного здоров’я, мирного неба! Процвітання і розвитку Боратинській громаді на благо вільної і незалежної України! Пам’ятаймо, що сила – в єдності. Згуртованість, стійкість, любов до свого краю і Батьківщини – це те, завдяки чому нас не здолати!

Боратинський сільський голова Сергій Яручик

5 років

Поділитися:
Програма безкоштовного переїзду для ВПО та УБД
04.07.2024 11:06
Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. Упродовж двох місяців компанія зобов…
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…