“Будь-які зміни потрібно починати з себе” – про ініціативи

В Боратинській ОТГ продовжується реалізація програми “Ініціативна молодь”. Нещодавно переможниця 2019 року Наталія Лисак, яка в грудні вже організовувала Андріївські вечорниці, впровадила ще одну цікаву ініціативу: розмістила розклад руху транспорту на зупинках в рідному селі Городище. Але провисів він не довго.

Наталія Лисак (4)Ось що про це розповідає сама Наталія:

“Я отримала кошти для реалізації свого задуму. Першим, що хотілось реалізувати, було проведення свят, заходів і т. д. для молоді, і я провела “Андріївські вечорниці”. Друге – це дійсно графік руху автобусів на нових зупинках. Але на одній з зупинок його просто зірвали, ще на одній намагались, на третій ще не бачила, як той графік “поживає”. Я просто прийшла на зупинку і звернула увагу, що немає вже самого графіка. Це при тому, що я його нормально причепила і він не міг відлетіти сам, в принципі.

Просто хотіла щось цікаве придумати. Знаю, в нас тоді поставили нові зупинки, це була одна з причин. А ще в вайбері є група села і там дуже часто люди питали графік маршруту, просили його скинути. Мабуть, це теж стало причиною. А скільки він провисів? Чесно, я навіть не можу сказати. Тиждень – точно, може два.Стало дуже неприємно, що ти щось хочеш зробити для села, якось полегшити життя, а хтось мало того, що нічого не робить, так ще й не цінує того, що роблять інші. І потім люди ще нарікають, скаржаться на когось. Я хотіла про це написати в групу, бо було образливо, але стрималась”.

Сподіваємось, на інших зупинках розклад протримається довше. І пам’ятаємо, що будь-які зміни потрібно починати з себе. Тож будьмо свідомими громадянами та підтримуємо ініціативи, які покращують життя.

Наталю, дякуємо за прояв організаторських здібностей та впровадження двох чудових ініціатив. Пишаємося твоєю завзятістю! У жодному разі не опускай руки!

Нагадуємо, що Завершився конкурс у рамках програми “Ініціативна молодь” 2020 року.

Поділитися:
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…