Для молоді Боратинської громади проведуть навчання щодо діяльності молодіжних рад

На початку листопада у Боратинській громаді розпочали роботу над створенням Молодіжної ради. На першу робочу зустріч завітали понад 30 молодих людей з різних населених пунктів. За підсумками зустрічі було прийнято рішення ініціювати створення Молодіжної ради у Боратинській громаді.

Оскільки процес запуску молодіжної ради у громаді відбувається вперше і викликає багато запитань, молоді люди висловили бажання пройти спеціалізовану підготовку. Тому, вже у ці вихідні, 11-12 грудня для представників активної молоді Боратинської громади відбудеться тренінг щодо діяльності молодіжних рад. Під час навчання усі охочі зможуть дізнатися як має працювати консультативно-дорадчий молодіжний орган при місцевій раді, як запустити роботу молодіжної ради та зробити її впливовою.

Запрошуємо усіх активних та ініціативних мешканців Боратинської громади віком від 14 до 35 років, які бажають стати частиною команди Молодіжної ради Боратинської громади, долучитися до навчання. Захід відбудеться 11-12 грудня у Молодіжному центрі Волині, початок о 10:00.

Реєстрація для участі у заході https://bodia.online/l/IdwEGo

Програма

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…