Досягнення учнів Боратинської громади у 2022 році

Зимові канікули добігають кінця і школярі поступово налаштовуються на навчання. Щоб додати їм натхнення і мотивації перед навчальним семестром, пригадаємо досягнення учнів нашої громади у 2022 році.

У 2022 році відбувся обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт. Участь у ньому взяли: Тарадюк Тетяна – Ратнівський ліцей (ІІІ місце), Сітуха Іванна - Гіркополонківський ліцей (ІІІ місце), Яворська Богдана – Гіркополонківський ліцей (ІІІ місце), Захарова Анна - Гіркополонківський ліцей (ІІ місце). На обласний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт у 2023 році буде представлено 7 робіт.

Для участі в обласних турнірах було проведено територіальні турніри юних біологів, географів та хіміків. В обласному турнірі юних хіміків взяла участь збірна команда у складі: Шевчук Маргарита – Боратинський ліцей, Романюк Юлія - Ратнівський ліцей, Захарова Анна – Гіркополонківський ліцей, Шиндерук Тарас – Баївський ліцей, Вознюк Дмитро – Радомишльський ліцей. Команда посіла ІІІ місце у турнірі. У 2023 році до обласних турнірів готуються команди географів та біологів.

ІІ етап олімпіад проведений з 13 навчальних предметів.

В ІІ етапі олімпіад взяли участь 237 учнів з усіх закладів загальної середньої освіти. 12 учнів (Павліха Христина, Марчук Софія, Деркач Тарас – Боратинський ліцей, Сироватка Софія – Гіркополонківський ліцей, Ревіна Ольга, Матвійчук Микола – Лаврівський ліцей, Радчук Софія, Кушнерук Діана – Рованцівський ліцей, Риковська Уляна, Старчевська Вікторія, Гайовий Максим – Ратнівський ліцей, Самолюк Анна – Мстишинська гімназія) представлятимуть Боратинську ТГ у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Переможцем обласної математичної олімпіади імені академіка Михайла Кравчука став Зімич Ілля з Ратнівського ліцею (ІІІ місце).

Деркач Тарас з Боратинського ліцею став переможцем Волинської учнівської інтернет-олімпіади з інформатики, посівши І місце.

Необхідно відзначити і важливі екологічні ініціативи, в яких взяли участь наші школярі.

Гурт учнів 7-8 класів Боратинського ліцею посів ІІ місце в обласному етапі конкурсу гуртів екологічного спрямування (агітбригад). Кунчик Оксана, Ткачук Анна, Понурок Тетяна, Ковальчук Іванна – учениці Боратинського ліцею завоювали ІІІ місце в Україні у конкурсі з флористики та дизайну «Код нації».

Участь у проєкті «Flowers4School» Баївського, Боратинського, Рованцівського ліцеїв, Промінської гімназії дала можливість отримати цибулини першоцвітів для флористичного дизайну шкільних подвір’їв.

Зліт аграрних об’єднань також пройшов не без участі наших учнів: Ліхван Антоніна, Мстишинська гімназія (ІІ місце), Новицький Ілля, Калинович Богдана – Радомишльський ліцей (ІІІ місце).

На Всеукраїнській краєзнавчій експедиціії учнівської молоді «Моя Батьківщина-Україна» учні Мстишинської гімназії посіли ІІ місце.

Обласний конкурс «Наш пошук і творчість – тобі, Україно»: Шабала Дмитро (І місце), Гаталюк Дмитро (ІІІ місце).

Окремої уваги заслуговують досягнення наших учнів на мистецькому фронті:

Обласний конкурс різдвяно-новорічної атрибутики: Тарасюк Анна, Веремчук Аріна – Коршівська гімназія (ІІ місце).

Поетичний конкурс «Змагаймось за нове життя»: Собуцька Вікторія (ІІ місце).

Фотоконкурс «Моя Україна Незалежна»: Бобела Владислава - Коршівська гімназія (І місце).

Конкурс флористичних композицій та фітодизайну: учні Мстишинської гімназії (ІІІ місце).

Конкурс «Український коровай»: педагогічний колектив Мстишинської гімназії (І місце), конкурс «Святково-обрядовий хліб Великодня» Стричинець Іван – Промінська гімназія (переможець).

Конкурс «Стильний папір»: Марянчик Аліна – Мстишинська гімназія (І місце).

Обласний конкурс малюнків на військово-патріотичну тематику «За нашу свободу» Мисник Анна – Промінська гімназія (І місце.), Кілюшик Катерина – Радомишльський ліцей (І місце).

У ІІ Всеукраїнському творчому конкурсі «До дня Козацтва» Аліпова Діана та Семенюк Анна з Гіркополонківського ліцею здобули І місце.

У всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Битва жанрів» Цапук Ріма та танцювальний гурт «Драйв» з Боратинського ліцею посіли І місце, хореографічний дует «Іскра» цього ж ліцею – ІІІ місце у багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Мир Україні – щастя родині». Танцювальний гурт «Драйв» відзначився перемогою і на канадсько-українському фестивалі дитячої та юнацької творчості «Торонто 2022».

Оксенюк Вероніка з Гіркополонківського ліцею посіла І місце на міжнародному конкурсі «Талановитий світ 2022. Україна в моєму серці» в номінації «Вокал».

Учні Гіркополонківсього ліцею Кузьмін Максим, Кузьмін Марк, Силка Поліна, Оксенюк Вероніка отримали нагороди на міжнародному конкурсі в Братиславі в номінації «Вокал».

Всеукраїнський конкурс мистецтв «Квітуча вільна Україна»: Силка Поліна – Гіркополонківський ліцей (ІІ місце).

Всеукраїнський конкурс «Провесінь»: Герба Станіслав – Гіркополонківський ліцей (І місце).

Обласний Конкурс «Срібні дзвіночки» Павлюк Мілана –Гіркополонківський ліцей (ІІІ місце).

Учні 8 класу Мстишинської гімназії отримали Національний знак якості в рамках проєкту eTwinning «Подорожуємо з країни в країну. Пізнаю світ».

Окрім роботи на освітянському фронті, учні, педагоги та їх батьки робили все можливе, щоб наближати нашу перемогу – готували, плели маскувальні сітки та кікімори, виготовляли окопні свічки, організовували благодійні акції та ярмарки. Фактично кожен заклад освіти став маленьким волонтерським центром, який робить великі справи.

Дякуємо учням і вчителям за жертовність та небайдужість! Пишаємося вашими успіхами та бажаємо продуктивного, а головне мирного навчального року!

Поділитися:
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…
Е-карта послуг в громадах для ветеранів війни
03.07.2024 09:32
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна…