Екотеатр Боратинського ліцею – призер обласного конкурсу

ЕкотеатрЗа час повномасштабного вторгнення сума екологічних збитків, завданих окупантами вже давно перетнула мільярдний бар’єр та зростає з кожним днем. Саме тому висвітлення екологічних проблем, пошук шляхів їх вирішення ˗ пріоритетні питання вже зараз.

Над реалізацією екологічних реформ працюють учні Боратинською ліцею ˗ місцеві школярі взяли участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Земля ˗ наш спільний дім», що проводиться серед закладів загальної середньої, позашкільної та професійної освіти. Цьогоріч подія відбулася в онлайн-режимі, тематика виступів колективів мала назву «Клімат змінюється. Твої дії».

Приємно відзначити, що з-поміж 23 колективів екологічної просвіти екотеатр Боратинського ліцею «Екобір» отримав високі оцінки і за рішенням суддівської колегії посів 2 місце. Вітаємо колектив та його наставницю Катерину Мельник!

Конкурс «Земля ˗ наш спільний дім» проводиться щороку з метою підвищення рівня еколого-просвітницької природоохоронної діяльності учнівських колективів, екологічної просвіти, формування екологічної свідомості та його ставлення до природи, активізації екологічного руху в Україні.

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…