Гордість громади: у Боратинській сільській раді нагороджували представників спортивної еліти

Попри війну в Україні, у 2023 році спортсмени Боратинської громади активно здобували перемоги на міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях у різноманітних видах спорту.

26 квітня у приміщенні сільської ради відбулося нагородження спортсменів та їх викладачів-наставників. До вітального слова був запрошений сільський голова Сергій Яручик. На завершення заходу вручив грамоти та грошові нагороди спортивній еліті громади.

Хочеться багато говорити про кожного з них, адже ці люди прославляють громаду, підвищують імідж, пропагують здоровий спосіб життя.

Андрій Марчук, майстер спорту України зі спортивного орієнтування. Член Національної збірної команди зі спортивного орієнтування. Брав участь у складі збірної команди України в Чемпіонаті Європи та етапах Кубку світу зі спортивного орієнтування (Італія); 2 місце – Чемпіонат України зі спортивного орієнтування на спринтерських дистанціях, 2 місце – Чемпіонат України зі спортивного орієнтування (спринтерська дистанція); 1 місце – Всеукраїнські змагання зі спортивного орієнтування «Кубок Галичини – 2023».

Лобашева Романа, кандидатка в резерв Паралімпійської національної збірної команди України з легкої атлетики у 2023 році серед спортсменів з порушенням зору (КМСУ). Чемпіонка України на дистанції 200, 400, 800 метрів серед спортсменів з порушенням зору. Є членкинею збірної Волинської області з: легкої атлетики; гірськолижного спорту; лижні перегони, біатлон.

Кузьмін Олександр - 1 місце на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» з гирьового спорту, а також зайняв 4 і 5 місця на обласних фестивалях у 2022 і 2023 роках.

Климюк Назар - 2 місце в Богатирських іграх на обласному фестивалі м. Володимир (1 місце перетягування линви на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» у Боратині та 2 місце на обласному фестивалі у м. Володимир, учасник двох попередніх обласних фестивалів де мав теж нагороди.

Жовтовський Володимир - 2 місце в Богатирських іграх на обласному фестивалі м. Володимир (1 місце перетягування линви на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» у Боратині та 2 місце на обласному фестивалі у м. Володимир.

Величко Алла - 1 місце з армреслінгу серед жінок на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» в с. Боратин.

Кривчук Валентина - І місце з шашок на обласному фестивалі у м. Володимир, ІІІ місце з шашок на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» у Боратині, постійна учасниця обласних змагань з шашок від нашої громади (мала призові місця).

Дзюра Світлана - 1 місце з дартсу на обласному фестивалі у м. Володимир, 3 місце з дартсу на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» у Боратині. Учасниця попередніх фестивалів (виборювала призові місця).

Ткач Микола - 2 місце з шахів на фестивалі Волинської територіальної організації ВФСТ «Колос» у Боратині, постійний учасник усіх обласних змагань з шахів в попередніх роках від нашої громади (займав призові місця).

Зань Сергій - 3 місце з шашок на обласному фестивалі у м. Володимир, постійний учасник усіх обласних змагань з шашок в попередніх роках від нашої громади (теж займав призові місця).

Леончук Олександр - у 2023 році вихованці Олександра Олександровича зайняли 2 місце на Чемпіонаті Волинської області з футзалу (2009 р. н.) та 1 місце на Чемпіонаті Волинської області ) серед юнаків 2009 р. н. (з міні – футболу 40х60 м. на відкритих майданчиках. За результатами проведених ігор вийшли у вищу лігу Чемпіонату України з фут залу серед юнаків 2009 р. н. (а фінішували у поточному році на третьому місці).

Казаков Володимир - переможець Чемпіонату України з лижного туризму; 3 місце на Кубку України зі спортивного орієнтування бігом; три других місця на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на велосипедах; учасник Чемпіонату України зі спортивного орієнтування на велосипедах м. Київ; учасник Чемпіонату України зі спортивного орієнтування бігом; учасник екстремальних змагань Київський листопад в класі ТЕХНО СПРИНТ ;учасник всеукраїнських змаганнях з пішого мандрівництва СНІГОХІД. Вихованці Володимира займали у 2023 році призові місця у всеукраїнських, міжнародних, обласних змаганнях.

Гнатюк Віталій, керівник гуртків Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради, які працюють на базі Боратинського ліцею. Вихованці - неодноразові переможці змагань зі спортивного орієнтування та спортивного туризму. Особисто Віталій Гнатюк тричі ставав срібним призером на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на велосипедах.

Дзюра Андрій. Вихованці Андрія Івановича вибороли 3 місце на обласному фізкультурно-оздоровчому заході серед учнів «Cool Games» в І дивізіоні, неодноразовий призер обласних фестивалів у змаганнях з дартсу.

Вітаємо спортсменів та їх тренерів, бажаємо не припиняти свій розвиток на шляху до нових перемог!

Поділитися:
Як оновити дані військовозобов’язаним?
21.05.2024 10:12
18 травня вступив в силу закон про мобілізацію. Це означає, що всім військовозобов’язаним, призовникам та резервістам віком від 18 до 60 років необхідно оновити свої дані. Нагадування про це…
Працівники бібліотеки с. Баківці та клубу с. Озеряни провели захід до Дня матері та Міжнародного дня сім’ї
21.05.2024 08:51
У неділю, 19 травня, працівники бібліотеки с. Баківці та клубу с. Озеряни провели захід в якому поєднали дві події: День Матері та Міжнародний день сім'ї. Слова подяки та музичні вітання лунали з уст…
Актуальні вакансії для мешканців громади. ПЕРЕЛІК
20.05.2024 14:32
Волинський обласний центр зайнятості інформує про перелік актуальних вакансій, зареєстрованих у Луцькій філії. Із переліком вакансій та відомостями щодо заробітної плати станом на 20.05.2024 можна…