Керівниця первинної медицини Боратинської громади відвідала лікарню «Феофанія»

8 грудня для членів Асоціації медичних закладів України гостинно відкрила свої двері клінічна лікарня «Феофанія». Серед делегатів від Волинської області — Оксана Чертюк, директорка КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Боратинської сільської ради».

Зустріч мала на меті:

  • обмін досвідом управління закладом;
  • знайомство з новими можливостями;
  • налагодження співпраці;
  • напрацювання маршрутів пацієнта.

За словами учасників, зустріч справила на них найкращі враження. Потужні можливості та устаткування закладу доповнювалася неймовірною красою природніх ландшафтів, огорнутих снігом.

Гості відвідали приймальне та реанімаційне відділення, яке вразило їх своєю лаконічністю та продуманими рішеннями для зручності пацієнтів. Особливі враження на волинських лікарів справило відділення шиї та голови, де творяться дива медичної винахідливості: за допомогою 3D принтера та знімків МРТ лікарі-інженери відтворюють відсутні частини скелету людини, які з’єднуються у зоні дефекту, ніби конструктор, відновлюючи частину тіла людини. Це дозволяє забезпечити функціональність уражених частин тіла та відновити їхній естетичний вигляд. Ці інновації знайшли своє місце в онкології та лікуванні політравм, які отримують на фронті наші бійці.

«Завдяки золотим рукам фанатично закоханого у свою справу лікаря Ігоря Валерійовича Білоцерківського наші хлопці повертаються до життя та навіть у стрій ЗСУ» — зазначає Оксана Чертюк.

Віримо, що незабутні враження про медичний заклад такого високого рівня та позитивний досвід київських колег неодмінно стануть надихаючим фактором для інновацій у сфері нашої первинної медицини.

Поділитися:
Жителів громади запрошують до участі в Citizenship Education Eduthon
01.07.2024 16:32
Ви хочете змінити ситуацію у своїй громаді та у своїй країні? Хочете, щоб ваші співгромадяни були більш активними, а ваше суспільство – більш відкритим і демократичним? Подайте свою ідею на…
Актуальні вакансії для мешканців громади. ПЕРЕЛІК
01.07.2024 15:24
Волинський обласний центр зайнятості інформує про перелік актуальних вакансій, зареєстрованих у Луцькій філії. Із переліком вакансій та відомостями щодо заробітної плати станом на 01.07.2024 можна…
Протезування для військовослужбовців: що потрібно знати
01.07.2024 11:37
За потреби, отримати протез в Україні можна безоплатно за державною програмою, яка реалізується Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю. Хто має право на безоплатне…