Максим Дармовіс – один з кращих правників на Волині

Максим Промінь

Десятикласник Боратинської школи, житель Променя Максим Дармовіс, зайняв третє місце на обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства. Вже традиційно захід відбувся у стінах Луцького педагогічного коледжу. За звання кращого правника змагалися школярі з усієї Волинської області.

Максим здобув третє місце серед 23 учасників, в тому числі з профільних гімназій та ліцеїв. Це вже не перша перемога школяра на олімпіаді обласного рівня, раніше хлопець також займав призові місця з правознавства та географії. Окрім цього Максим є переможцем районних олімпіад з інформаційних технологій та фізики.

«Хвилювання як такого не було, адже брав участь в олімпіаді вже не вперше. Найважливіше – сконцентруватися на виконанні завдань та правильно розрахувати час», – зізнається школяр.

До слова, Максим займається не лише наукою. Хлопець захоплюється спортом, особливо туризмом, а також грає на баяні.

Без сумніву, досягти такого високого результату хлопцеві вдалося завдяки злагодженій роботі та натхненній співпраці з наставником Мирославою Костянтинівною Бойчун.

«Це велика честь для нашої школи, – не приховує гордості за вихованця вчитель правознавства, а за сумісництвом і директор школи Мирослава Костянтинівна. – Максим дуже старанний, відповідальний та цілеспрямований хлопець. Такий результат – цілковита його заслуга».

Вітаємо Максима та його наставницю! Бажаємо не зупинятися на досягнутому та підкорювати нові наукові вершини.

Призер олімпіади

Поділитися:
Що таке гроші? Відповідають діти Боратинської громади (ВІДЕО)
30.06.2024 19:02
Основи фінансової грамотності варто закладати з дитинства. Саме в юному віці маленький громадянин вперше стикається з дрібними фінансовими операціями: вперше купивши додому хліб чи морозиво для себе,…
«Грошоверть у Боратинській громаді»: як жителі громади наповнюють місцевий бюджет? (ВІДЕО)
29.06.2024 11:17
Що ж, продовжимо тему бюджетної грамотності. Останнім часом ми часто про неї згадуємо, ба більше, вчора у Боратині відбувся День бюджетної відкритості під промовистою назвою «MONEY-фест», де разом…
З Днем Конституції України!
28.06.2024 09:51
Сьогодні ми вшановуємо основний закон України, що визначає права та свободи кожного громадянина, забезпечує принципи справедливості та демократії. Закон, який ознаменовує наш суверенітет та…