Мешканок Боратинської громади запрошують на онлайн тренінги з особистісного лідерства

Лідерство - це важлива характеристика досягнення успіху у сучасному світі. Особливо важливо це для жінок у процесі досягнення рівноправ'я та реалізації себе як особистості.

Під час безкоштовного онлайн мінітренінгу «Особистісне лідерство, як важлива складова в ініціюванні та впровадженні змін» спікерка Галина Єрко розповість про ключові елементи у досягненні успіху як на індивідуальному, так і на організаційному рівнях.

Тренінг відбудеться 2 липня (вівторок) на платформі Zoom о 10:00.

Реєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/Z16cRQVg4i6iBe7dA.

Також не пропустіть можливість дізнатися більше про роль жінок-лідерок у формуванні нашого суспільства та отримати натхнення для власного розвитку на тренінгу «Жінки лідерки – хто вони?: минуле і сьогодення».

Тренінг відбудеться 3 липня (середа) на платформі Zoom о 10:00.

Реєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/KEZpSzU8aoZwkyg88.

Посилання на зустріч отримають зареєстровані учасниці/учасники на вказані контакти.

Не втратьте можливість розвинути свої лідерські навички та зробити вагомий внесок у розвиток вашої команди та організації.

Мінітренінг проходитиме у межах проєкту «Я мрію, я можу, я роблю!», який реалізовується ГО «Ґендерний креативний простір» у рамках проєкту «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення і розвитку», що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади за підтримки Acted Україна.

Поділитися:
Протезування для військовослужбовців: що потрібно знати
01.07.2024 11:37
За потреби, отримати протез в Україні можна безоплатно за державною програмою, яка реалізується Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю. Хто має право на безоплатне…
Мешканок Боратинської громади запрошують на онлайн тренінги з особистісного лідерства
01.07.2024 10:03
Лідерство - це важлива характеристика досягнення успіху у сучасному світі. Особливо важливо це для жінок у процесі досягнення рівноправ'я та реалізації себе як особистості. Під час…
Що таке гроші? Відповідають діти Боратинської громади (ВІДЕО)
30.06.2024 19:02
Основи фінансової грамотності варто закладати з дитинства. Саме в юному віці маленький громадянин вперше стикається з дрібними фінансовими операціями: вперше купивши додому хліб чи морозиво для себе,…