Мешканок Боратинської громади запрошують на воркшоп «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів»

1 березня у Луцьку відбудеться воркшоп «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів», за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», бізнес-об'єднання «Business Woman Club» та Центру підтримки експорту. Захід відбудеться в режимі офлайн та онлайн.

Практичний тренінг розроблено спеціально для жінок-підприємиць, щоб надати їм нових знань та навичок для оптимізації бізнес-процесів та підвищення конкурентоспроможності.

Дізнайтеся про грантові можливості, отримайте необхідні навички та знання для ефективного бізнес-планування, використання штучного інтелекту, дізнайтеся поради для створення стратегії розвитку та масштабування вашого бізнесу та ще багато цікавого.

У програмі воркшопу:

  • презентаційна сесія з виступами експертів, лідерів та провідних спеціалістів на тему «Взаємодія місцевої влади і бізнесу задля розвитку економіки країни»
  • презентація грантових можливостей
  • нетворкінг та ярмарок вакансій
  • практична частина, під час якої ви дізнаєтесь про основи бізнес-планування і стратегії, податкове законодавство, штучний інтелект та експортні можливості для бізнесу.

Участь можна взяти як офлайн, так і онлайн. Програма заходу, адреса локації та посилання на трансляцію будуть надіслані зареєстрованим учасникам.

1 березня, 9:30-18:00

Участь безкоштовна

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/aV8ttn5aTrPHDjqd8

Поділитися:
Мешканок Боратинської громади запрошують на онлайн тренінги з особистісного лідерства
01.07.2024 10:03
Лідерство - це важлива характеристика досягнення успіху у сучасному світі. Особливо важливо це для жінок у процесі досягнення рівноправ'я та реалізації себе як особистості. Під час…
Що таке гроші? Відповідають діти Боратинської громади (ВІДЕО)
30.06.2024 19:02
Основи фінансової грамотності варто закладати з дитинства. Саме в юному віці маленький громадянин вперше стикається з дрібними фінансовими операціями: вперше купивши додому хліб чи морозиво для себе,…
«Грошоверть у Боратинській громаді»: як жителі громади наповнюють місцевий бюджет? (ВІДЕО)
29.06.2024 11:17
Що ж, продовжимо тему бюджетної грамотності. Останнім часом ми часто про неї згадуємо, ба більше, вчора у Боратині відбувся День бюджетної відкритості під промовистою назвою «MONEY-фест», де разом…