Мешканців Боратинської громади просять встановити таблички з номерами будинків

ТабличкаКП «Боратин» звертається до мешканців громади з проханням встановити таблички з номером будинку або зробити відповідне маркування на сміттєвих контейнерах:

«Наразі значна частина будинків у нашій громаді не мають номерних знаків, це створює незручності під час збирання ТПВ (сміття) працівниками комунального підприємства, – пояснюють комунальники. – Просимо мешканців громади встановити таблички з номерами будинків або нанести цю інформацію на сміттєві контейнери. Це допоможе працівникам комунальної служби, а також інших екстренних служб (пожежної, швидкої, поліції) оперативно віднайти ваш будинок і вчасно відреагувати на звернення».

Зазначимо, що табличку з номером будинком повинні мати не лише житлові будівлі, але й всі інші адміністративні приміщення (заклади бюджетної сфери, торгівельні заклади, підприємства, установи).

Поділитися:
У Лаврові вчителі опановували техніку розпису яєць воском
01.05.2024 16:53
У четвер, 25 квітня, на базі Лаврівського ліцею відбулося засідання методичного об'єднання вчителів 3 класів. Під час майстер-класу на тему «Лемківська писанка» секретами…
Володимирська спецшкола запрошує на навчання дітей з особливими освітніми потребами
01.05.2024 14:37
Дирекція Володимирської спеціальної школи Волинської обласної ради запрошує на навчання дітей з порушеннями слуху, зі складними порушеннями розвитку (розладами аутичного спектру, синдромом Дауна) та…
Графік вивезення сміття у Боратинській громаді на травень
01.05.2024 09:45
КП «Боратин» інформує про графік вивезення твердих побутових впродовж цього місяця