Мешканців громади просять повідомляти про стихійні сміттєзвалища

Впродовж 4 років роботи комунального підприємства «Боратин» у нашій громаді вдалося започаткувати нову систему поводження з твердими побутовими відходами. Важливою складовою цього процесу стала робота із виявлення та ліквідації стихійних сміттєзвалищ. Незважаючи на це, поодинокі випадки порушення Правил благоустрою, зокрема вивезення відходів у місця, не призначені для цього, все ж відбуваються.

Інспекція з благоустрою Боратинської сільської ради звертається до мешканців громади з проханням сигналізувати про відомі їм факти вивезення відходів на несанкціоновані сміттєзвалища:

«Зателефонувавши до інспектора з благоустрою +380995043572, ви можете повідомити геолокацію стихійного сміттєзвалища. Отримана інформація буде використана для ліквідації таких звалищ комунальною службою. Сподіваємося на відповідальність та свідомість мешканців громади».

Стихійні сміттєзвалища

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…