Мистецтво заради перемоги: запрошуємо на благодійний захід

З початку війни любов до рідної країни стала тільки глибшою. Усі ми пишаємося тим, що ми – українці, що ми - жителі Боратинської громади і не згідні віддати цю приналежність варварам, які вирішили знищити нас як націю.

Переконані, що наш дім вистоїть, вціліє, а кожен і кожна вже незабаром зможе вигукнути «Я вдома!». Де б ми зараз не перебували, маємо бути об’єднані, як ніколи, щоб не дати відібрати наш спільний дім.

У той час, як ворог знищує та залякує нас, ми маємо гуртуватися та підтримувати один одного. Маємо перетворити свій біль та злість у підтримку Збройних Сил України, у зброю для наших захисників та міцний щит для України. Не зупиняймося, об’єднуймося, поки останній ворог не залишить нашу землю!

Запрошуємо на мистецький благодійний захід - жителі Боратинської громади, місцеві митці об’єднають свої зусилля задля допомоги українській армії. На гостей дійства чекатимуть мистецькі композиції кожного старостинського округу, які представлять різноманіття культури громади у єдиному просторі. Окрім цього, усі охочі зможуть долучитися благодійних виставок, ярмарків, аукціону.
Дата: 10 вересня

Час: 14:00

Локація: парк села Боратин

Пам’ятаймо, що в такий нелегкий час сила народу – в Єдності. Лише спільними зусиллями ми можемо повернути мир до наших осель! Приєднуйтеся до нашої творчої благодійної ініціативи!

Благодійний захід

Поділитися:
У Боратинській громаді вшанували героїв та жертв Другої світової війни (ФОТО)
08.05.2024 14:02
З нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років у всіх старостинських округах Боратинської громади відбулися пам’ятні заходи. Представники місцевого…
Пам'ятаємо. Перемагаємо
08.05.2024 09:22
8 травня - День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Сьогодні світ згадує подвиг і жертву тих, хто стояв на передовій у найтемніші часи людської історії. Це свято…
Коли кривдять найближчі: як юристи можуть допомогти захиститися від домашнього насильства
07.05.2024 14:08
Коли фізичної, моральної чи іншої шкоди систематично завдають найближчі люди — ймовірно, це ситуація домашнього насильства. Система безоплатної правничої допомоги роз'яснює, які ознаки має домашнє…