Надали 100-ту комплексну послугу «єМалятко»

Швидкість, зручність та якість: послуга «єМалятко» набирає все більшої популярності у Боратинській громаді. Днями адміністратори ЦНАП надали 100-ту послугу. Ювілейними клієнтами стали Олександр та Оксана Кобзарі з Боратина, які звернулися, щоб зареєструвати новонароджену донечку Поліну.

«Сервіс дуже комфортний і зручний. Прийшли в ЦНАП, подали документи і через кілька днів усе готово. Радує те, що не потрібно ходити по різних інстанціях і стояти в чергах», - діляться враженнями новоспечені батьки.

Нагадаємо, що комплексна послуга «єМалятко» ― це електронна послуга, що дає можливість за однією заявою в одному місці отримати до 10 державних послуг, пов’язаних з народженням дитини.

Наразі доступні такі послуги:

  • державна реєстрація народження дитини;
  • реєстрація дитини у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків;
  • призначення державної допомоги при народженні дитини;
  • допомога на дітей, які виховуються в багатодітних сім’ях.
єМалятко

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…