Наші туристи – переможці обласних змагань «Шлях-2021»

Відкриті обласні змагання з пішого та велосипедного мандрівництва з елементами спортивного орієнтуваня «Шлях-2021» з року в рік набувають все більшої популярності. Цьогоріч до спортивного дійства долучилися понад 600 учасників. Організатори змагань – Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді, Міський центр туризму, спорту та краєзнавства Луцької міської ради, Луцька федерація спортивного орієнтування.

На старт вийшли і 50 представників Боратинської громади з Боратина, Гіркої Полонки та Променя, які вели командну боротьбу за першість у своїх вікових групах. Формат змагань передбачав за визначений проміжок часу знайти найбільшу кількість контрольних пунктів розміщених на місцевості, які мали певну бальну оцінку.

Команди, які представляли нашу громаду, впоралися з цим досить непогано. В підсумку серед наймолодших перемогу святкувала команда школярів з Боратина у складі Назара Лавренчука, Дениса Мазурка, Юлії Гладь, Юлії Рихлюк та Маргарити Олійник. Дев’ятикласник боратинської школи Юрій Черняк у складі команди ЛФСО-юніор разом з Остапом Карпюком та Антонієм Ліщуком впевнено святкував перемогу у старшій віковій групі.

Надзвичайно напруженою була боротьба серед команд, які долали дистанцію на велосипеді. Тут одразу три команди набрали однакову кількість балів. В цьому випадку перевага надавалася команді, яка показала кращий час проходження дистанції. Володимир Казаков та Максим Патута з Променя вибороли тут друге місце.

Змагання такого формату планують провести цьогоріч у серпні і на території нашої громади. В них зможуть прийняти участь усі охочі. Слідкуйте за анонсами.

Віталій Гнатюк

Поділитися:
12 травня на Боратинському спорткомплексі відбудеться матч ФК «Славія» (Боратин) – ФК «Шахтар» (Нововолинськ)
10.05.2024 14:37
У неділю, 12 травня, відбудеться перший домашній матч для команди ФК «Славія» (Боратин). Гра проходитиме в рамках Чемпіонату Волині з футболу сезону 2024 року. Суперником наших гравців буде фіналіст…
Молодь Боратинської громади запрошують до другого модулю Школи Молодіжної ради
10.05.2024 12:54
У межах проєкту «Активна молодь — сильна громада» стартує другий модуль Школи молодіжної ради. Цей захід для тебе, якщо ти: активна молода людина віком 14-35 років; прагнеш брати участь…
Уряд затвердив перелік документів для проходження медико-соціальної експертизи
10.05.2024 10:08
Внаслідок війни збільшується кількість людей, які потребують встановлення інвалідності, значну частину серед них складають військовослужбовці. У зв'язку з цим Уряд визначив чіткий перелік документів,…