Навчання та працевлаштування для ветеранів, ветеранок і членів їхніх родин

Триває прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом». Це унікальний проєкт для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує НЕК «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та Israel Trauma Coalition in UA.

Під час навчання відібрані кандидати й кандидатки з нуля опанують професію електромонтера/електромонтерки з обслуговування підстанцій. Проживання, харчування, проїзд – за кошти НЕК «Укренерго».

Навчання триватиме 20 тижнів:

  • 3 тижні – теорія професії на базі корпоративного навчального центру НЕК «Укренерго» поблизу м. Вінниці;
  • 17 тижнів – практика безпосередньо на робочому місці на визначених об’єктах НЕК «Укренерго» у девʼяти регіонах України.

Учасникам навчання гарантують постійне офіційне працевлаштування (за умови успішного проходження програми підготовки), офіційну заробітну плату, додаткові премії, виплати та соціальні гарантії.

Перевагою участі у навчальному проєкті «Разом» є програма юридичної та психологічної підтримки для ветеранів та ветеранок, програми з навчання та розвитку персоналу.

Детальна інформація за посиланням: https://ua.energy/together.html

Збір анкет учасників триває до 19 квітня, оголошення результатів відбору – до 1 травня, початок навчання – в травні 2024 року.

Заповнюйте анкету та ставайте частиною великої команди!

Поділитися:
У Боратинській громаді відбулися заходи до Дня пам'яті про Чорнобильську катастрофу
29.04.2024 16:39
За роком спливає рік, але для України Чорнобиль залишається незагоєною раною. Серед усіх трагедій, які пережило людство, Чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабом забруднення екосфери. …
Учні Боратинської громади стали переможцями з шашок та настільного тенісу на обласному етапі спартакіади «Повір у себе»
29.04.2024 12:07
25 квітня у місті Луцьк Волинський регіональний центр з фізичної культури та спорту «Інваспорт» проводив обласний етап спартакіади «Повір у себе». Мета заходу – активізація фізкультурно-оздоровчої,…
Учень Боратинського ліцею став призером Всеукраїнської олімпіади з інформатики
27.04.2024 15:38
Тарас Деркач, учень 10 класу Боратинського ліцею, зумів вибороти Диплом IІ ступеня на Всеукраїнській олімпіаді з інформатики. У місті Чернівці протягом чотирьох днів він працював…