Офіцери громади успішно реалізують операцію «Мак»

У ході практичної фази оперативно-профілактичної операції «Мак-2020», завдяки дієвості поліцейських офіцерів Боратинської громади знищено понад 10 гектарів дикорослої коноплі.

Мета цієї операції — виявлення та знищення нелегальних посівів нарковмісних рослин маку та конопель, а також перекриття каналів надходження цих рослин до споживачів наркотиків.

Поліцейський офіцер громади Микола Парфелюк розповідає, що: «У ході проведення операції «Мак», на території полів фільтрації Гнідавського цукрового заводу, у селі Городище Боратинської ОТГ, було виявлено рослини коноплі. Цей факт був зареєстрований і проведено перевірку».

Дирекція цукрового заводу на припис відповіла з розумінням, понад 10 гектарів дикорослої коноплі знищено. На заводі кажуть, що на наступний рік передбачатимуть додаткове боронування полів, щоб не було розсіювання рослини у майбутньому.

Поділитися:
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…
Е-карта послуг в громадах для ветеранів війни
03.07.2024 09:32
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна…