Оголошено черговий призов громадян на строкову військову службу

З 1 квітня розпочинається призов громадян на військову службу. Про це повідомляє Луцький об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу Президента від 24.02.2021 року № 71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році», з 1 квітня 2021 року по 30 червня 2021 року проводиться призов громадян на строкову військову службу.

Явці на призовну дільницю Луцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 2003 року народження, яким у період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1994-2002 рр., у яких закінчилася відстрочка від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу з різних обставин.

Громадяни зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: місто Луцьк, вулиця Стефаника, 3а у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути у Луцький об’єднаний міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки до 10 квітня 2021 р., та мати при собі документи, які посвідчують особу.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, несуть відповідальність згідно із законодавством.

Інформація надана Луцьким об’єднаним міським територіальним центром комплектування та соціальної підтримки

Наказ військового комісара Луцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки № 30 від 01.03.2021 «Про призов громадян 1994-2003 років народження на строкову військову службу в квітні-червні 2021 року»

Поділитися:
У Боратинській громаді відбулись змагання з пляжного волейболу
04.07.2024 16:29
На спортивному комплексі с. Боратин відбулися змагання з пляжного волейболу серед юнаків старостинських округів нашої громади. Злагоджену гру в захисті і нападі продемонстрували Арсен Сидорчук та…
Програма безкоштовного переїзду для ВПО та УБД
04.07.2024 11:06
Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. Упродовж двох місяців компанія зобов…
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…