Оголошено наступні номінації для пошуку унікальних «Я» Боратинської громади

Пошук унікальних «Я» Боратинської громади продовжується! Перші номінації («Майстер громади», «Кондитер громади», «Ексклюзив громади») – це тільки початок! Отож, оголошуємо наступні номінації:

«ПАСІЧНИК ГРОМАДИ»
Ми – громада, як великий вулик, у якому трудяться для блага людей. Хочемо дізнатися про справжніх бджіл та бджолярів нашої громади. Шукаємо людей, які мають пасіку і трудяться на рівні з «Божою комахою», добуваючи еліксир здоров’я та молодості.

«МОЛОЧАР ГРОМАДИ»
На жаль, сьогодні ця справа стає рідкістю, але ми знаємо, що серед жителів нашої громади ще є віддані господарі, які не уявляють життя без домашньої, корисної, смачної молочної продукції без ГМО. Молочарі, познайомте нас зі своїми «Миньками», «Рабульками», «Ласунками»…, а ми розкажемо про вас, вразивши країну надоями ваших підопічних!

«САДІВНИК ГРОМАДИ»
«Був би сад, а солов’ї прилетять». Якщо ви створили свій «райський сад», гілки ваших дерев гнуться від налитих яблук і слив, ваше обійстя – справжня окраса вулиці чи села, ми хочемо познайомитися і розповісти усім про ваше рукотворне диво природи.

Якщо в якомусь із цих описів ви впізнали себе, або знайому вам людину, напишіть нам на електронну пошту boratyn.project@gmail.com або телефонуйте за номером 095 708 4015.

Поділитися:
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…
Е-карта послуг в громадах для ветеранів війни
03.07.2024 09:32
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна…