Оголошуємо старт нового сезону проекту «Битва візажистів»

Стартував другий сезон соціального проекту «Битва візажистів». Beauty center Oriflame Lutsk спільно з Боратинською сільською радою оголошують про початок баталій у сфері краси.

Про проект

«Битва візажистів» – це соціальний проєкт для всіх, хоче бути в курсі сучасних б’юті-новинок та мріє відчути себе справжнім майстром у сфері краси. Ми дамо можливість заявити про себе професіоналам, аматорам і б’юті-блогерам, які бачать і можуть підкреслити красу кожної людини.

Якщо Ви проживаєте в одному з сіл Боратинської громади, мрієте реалізувати свій творчий потенціал та втілити у життя найсміливіші задуми, якщо робити макіяж – Ваше покликання і Ви хочете перетворити хобі у перспективну та високополачувану роботу, тоді наша ініціатива саме для Вас.

Ми пропонуємо:

  • курс професійного візажу від б’юті-центру «Oriflame»
  • унікальні програми та майстер-класи, розроблені на основі багаторічного досвіду роботи у сфері моди і краси
  • практичні заняття з використанням косметичних ліній одного з кращих шведських брендів
  • промоцію особистого бренду
  • сертифікат учасниці проєкту та титул кращого візажиста громади
  • для кращих учасниць – участь у Lutsk Fashion Weekend у якості б’юті-експерта

Якою була «Битва візажистів» у 2020 році

«Битва візажистів» стала першим б’юті-проектом в Україні, реалізованим на рівні сільської громади. Минулоріч цей соціальний проект об’єднав близько 30 жінок з різних населених пунктів Боратинської громади. Незважаючи на виклики пандемії COVID-19, ініціатива успішно стартувала в онлайн-форматі. Загалом проект тривав півроку, відбулося 3 етапи, 11 прямих ефірів, 10 майстер-класів.

Що нового чекає на учасниць

У новому сезоні на учасниць чекають нові випробування, безліч навчань, сюрпризів та перевтілень. Цікаво, що тренерками та наставницями у цьому сезоні стануть фіналістки минулорічної Битви, які знайшли себе у візажі. Ось що дівчата розповідають про власний досвід участі у проекті.

Світлана МайструкСвітлана Майструк – учасниця проекту «Битва візажистів», тренерка 2 сезону проекту «Битва візажистів»

«Проект дав мені можливість спробувати свої навички в б’юті-індустрії, відкрив для мене багато можливостей. Я завжди мріяла спробувати щось нове і саме на «Битві візажистів» отримала чудовий досвід, море позитивних вражень і незабутніх емоцій.

Тепер я теж можу назвати себе візажистом, адже у вільний час співпрацюю з Beauty Center Oriflame Lutsk, де займаюся візажом, провожу різноманітні майстер-класи. До речі, минулоріч я навіть брала участь у Lutsk Fashion Weekend у якості б’юті-експерта.

Запрошую усіх у новий сезон «Битви візажистів» – якщо у вас є наполегливість та бажання розвиватися, ми чекаємо саме на вас».

Раїса ЛиходідРаїса Лиходід – учасниця проекту «Битва візажистів», тренерка 2 сезону проекту «Битва візажистів»

«Моїм стимулом для участі у проекті стало бажання щось змінити у своєму житті, опанувати новий фах. Окрім професійних знань та навичок, я почерпнула для себе багато новинок у сфері б’юті-індустрії та мережевого маркетингу. «Битва візажистів» дала мені багато нових знайомств, натхнення та позитивних емоцій, допомогла відкрити себе з іншого боку та змінити свій стиль. Цей проект стане у нагоді усім, хто шукає щось нове та не боїться експериментувати».

Щоб стати учасницею проєкту заповнюйте гугл форму за посиланням «Битва візажистів». Реєстрація триватиме до 11.04.2020.

Щоб отримати детальну інформацію звертайтеся за номером +380509508380.

Поділитися:
Жителів громади запрошують на фестиваль до Дня вишиванки
11.05.2024 15:02
У четвер, 16 травня, у Боратинській громаді відбудеться фестиваль «Сценічні візерунки». Під час нього ви зможете насолодитись виставкою на історичну тематику, фотовиставкою «У бабусиних подушках» та…
12 травня на Боратинському спорткомплексі відбудеться матч ФК «Славія» (Боратин) – ФК «Шахтар» (Нововолинськ)
10.05.2024 14:37
У неділю, 12 травня, відбудеться перший домашній матч для команди ФК «Славія» (Боратин). Гра проходитиме в рамках Чемпіонату Волині з футболу сезону 2024 року. Суперником наших гравців буде фіналіст…
Молодь Боратинської громади запрошують до другого модулю Школи Молодіжної ради
10.05.2024 12:54
У межах проєкту «Активна молодь — сильна громада» стартує другий модуль Школи молодіжної ради. Цей захід для тебе, якщо ти: активна молода людина віком 14-35 років; прагнеш брати участь…