Орієнтувальники громади вибороли медалі на змаганнях «Волинська осінь»

Вже традиційно на осінніх канікулах Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді проводить в різних районах області триденні обласні змагання зі спортивного орієнтування «Волинська осінь». Збірна команда Боратинської громади також долучилася до спортивного дійства у складі учнів Баївського та Боратинського ліцеїв, а також Промінської гімназії. Наші спортсмени взяли участь у стартах в лісових масивах під містом Ковелем та селом Забороль.

Найбільш вдало на цих змаганнях виступили наймолодші учасники команди. Яна Глина з Боратина стала срібним призером змагань. Лілія Степчук з Променя та Девід Шелотюк з Боратина вибороли бронзові медалі. І лише одної секунди не вистачило Вірі Мазурчук з Променя до бронзової медалі. Хочеться також зазначити, що Лілія Степчук та Яна Глина весною цього року вибороли звання чемпіонів області в естафеті та стали призерами чемпіонату в особистому заліку.

Наразі юні орієнтувальники громади готуються до ІІІ Відкритого Чемпіонату Боратинської територіальної громади, який відбудеться 6 листопада в лісовому масиві поблизу села Баїв. До участі запрошують усіх охочих.

Віталій Гнатюк

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…