Орієнтувальники громади завершили сезон з нагородами (ФОТО)

Стартами третього етапу змагань зі спортивного орієнтування «Осінній Парк – тур 2022», які цього разу проходили в районі ліцею № 20 міста Луцька, волинські орієнтувальники завершили спортивний сезон нинішнього року. В змаганнях брали участь спортсмени Луцької, Ковельської, Боратинської, Копачівської, Ківерцівської, Підгайцівської та Старовижівської громад.

За результатами двох кращих стартів були визначені переможці та призери змагань. У їх числі, вже традиційно, опинилися юні спортсмени громади. Серед дванадцятирічних дівчат перемогу святкувала Яна Глина з Боратинського ліцею. Друге та третє місце відповідно в Дарини Казакової (Промінська гімназія) та Катерини Надворської (Боратинській ліцей). Серед хлопців в цій віковій групі друге і третє місце в Тимофія Савоніка (Промінська гімназія) та Максима Гончарова (Боратинський ліцей). Серед наймолодших хлопців третє місце посів Гліб Гожик (Ратнівський ліцей), також у групі чотирнадцятирічних «бронзу» виборов Денис Мазурок (Боратинський ліцей).

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Вітаємо із вдалим завершенням сезону! Бажаємо, щоб наступний рік був продуктивним, насиченим яскравими подіями і перемогами на всіх фронтах!

Поділитися:
У Лаврові вчителі опановували техніку розпису яєць воском
01.05.2024 16:53
У четвер, 25 квітня, на базі Лаврівського ліцею відбулося засідання методичного об'єднання вчителів 3 класів. Під час майстер-класу на тему «Лемківська писанка» секретами…
Володимирська спецшкола запрошує на навчання дітей з особливими освітніми потребами
01.05.2024 14:37
Дирекція Володимирської спеціальної школи Волинської обласної ради запрошує на навчання дітей з порушеннями слуху, зі складними порушеннями розвитку (розладами аутичного спектру, синдромом Дауна) та…
Графік вивезення сміття у Боратинській громаді на травень
01.05.2024 09:45
КП «Боратин» інформує про графік вивезення твердих побутових впродовж цього місяця