Підтримаймо наших школярів у конкурсі креативних ідей «Зробимо Волинь кращою!»

Управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, факультет економіки та управління Волинського національного університету імені Лесі Українки оголосило ІІІ конкурс креативних ідей для школярів «Зробимо Волинь кращою!».

Власні ідеї презентували школярі Боратинської громади – представники Боратинського та Баївського ліцеїв. Детальніше познайомитися з проектами можна за посиланнями:

Якщо вам сподобалися ініціативи юних мешканців громади – підтримайте їхні проекти, поставивши вподобання під постом, що розміщений на сторінці Конкурсу.

ВАЖЛИВО: При голосуванні, яке триватиме до 7 грудня включно, будуть враховуватись лише вподобання, залишені під постом, що розміщений сторінці Конкурсу. Не будуть додаватися голоси-вподобання, залишені на поширених постах.

Проекти, визнані кращими шляхом онлайн-голосування, власне, і братимуть участь у конкурсі. Переможців визначатиме фахове журі.

Креативна молодь зі своїми проектами змагатиметься у п’яти номінаціях: «Добробут громад», «Соціальнопрямовані», «Відновлення культурно-історичної спадщини», «Екологоорієнтовані», «Бізнес, що створює робочі місця».

Бізнес-форум нагородження переможців конкурсу «Зробимо Волинь кращою» запланований на 10 грудня.

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…