«Пліч-о-пліч» до перемоги!

На Волині стартували всеукраїнські змагання «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти.

Школярі Боратинського ліцею активно долучилися до спортивного проєкту. З 20 січня по 1 лютого 2024 року проходив перший етап змагань серед школярів ліцею зі спортивного орієнтування, футзалу та волейболу.

Так, вже на першому етапі змагань зі спортивного орієнтування взяло участь 120 школярів з 5-7 класів. Майже тиждень тривали змагання з футзалу серед хлопчиків 2012-2013 р.н., у яких взяло участь понад 50 учнів 5-6 класів. У змаганнях з волейболу серед юнаків та дівчат 7-9 класів взяли участь чотири команди.

Під час змагань команди показали хорошу майстерність, фізичну готовність та бажання перемогти. Кожен поєдинок запам’ятався захоплюючою, азартною, але дружньою боротьбою. Це чудова нагода для наших молодих спортсменів продемонструвати свої навички та здобути цінний досвід у спортивних змаганнях.

За результатами виступів на першому етапі змагань сформуються команди, які представлятимуть ліцей на другому етапі змагань (територіальному).

Вітаємо юних спортсменів та бажаємо не зупинятися на досягнутому, нових перемог і сильного командного духу!

Поділитися:
Протезування для військовослужбовців: що потрібно знати
01.07.2024 11:37
За потреби, отримати протез в Україні можна безоплатно за державною програмою, яка реалізується Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю. Хто має право на безоплатне…
Мешканок Боратинської громади запрошують на онлайн тренінги з особистісного лідерства
01.07.2024 10:03
Лідерство - це важлива характеристика досягнення успіху у сучасному світі. Особливо важливо це для жінок у процесі досягнення рівноправ'я та реалізації себе як особистості. Під час…
Що таке гроші? Відповідають діти Боратинської громади (ВІДЕО)
30.06.2024 19:02
Основи фінансової грамотності варто закладати з дитинства. Саме в юному віці маленький громадянин вперше стикається з дрібними фінансовими операціями: вперше купивши додому хліб чи морозиво для себе,…