Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повна назва документа державного планування: проект документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку генерального плану с. Боратин, Новостав, Голишів Боратинської сільської ради Луцького району Волинської області метою визначення принципових напрямків необхідності раціонального використання земель, створення належних умов для життєзабезпечення, обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території населеного пункту с. Боратин, Новостав, Голишів. Це комплексний документ для здійснення стратегічної та оперативної діяльності селищної ради у напрямку соціально-економічного розвитку, організації вулично-дорожнього руху, інженерного обладнання і благоустрою, охорони природи, а також визначення черговості освоєння територій.

Підстава для розроблення: рішення Боратинської сільської ради №6/8 від 09.11.2018 року «Про надання дозволу на розробку генеральних планів»

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Боратинська сільська рада

Розробники проекту містобудівної документації та розділу “Охорона навколишнього середовища”: ФОП “Гривнак Л.В.”, ТзОВ “ГЕО-ЛЕНДС”

Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку та проект документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку генерального плану с. Боратин, Новостав, Голишів Боратинської сільської ради розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 24.09.2020 року на сайті Боратинської ОТГ та триватиме до 24.10.2020 року.

Відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

Ознайомитися з проектом документу державного планування та звітом про стратегічну екологічну оцінку, а також отримати додаткову інформацію можна за адресою: 45605 с. Боратин, вул. Центральна, 15

Зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку подаються до Боратинської сільської ради.

Відповідальна особа: начальник відділу земельних ресурсів сільської ради, кадастру і екологічної безпеки Боратинської сільської ради Саченок Я.Г. (контактні дані: boratyn.sr@gmail.com).

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто до 24.10.2020 року включно.

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання: громадські слухання відбудуться 09.10.2020 р. о 12.00 у вигляді презентації в приміщенні Боратинської сільської ради.

Поділитися:
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…
Е-карта послуг в громадах для ветеранів війни
03.07.2024 09:32
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна…