Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Згідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань оприлюднюється проект рішення Боратинської сільської ради «Про внесення змін до рішення сільської ради від 13 липня 2023 року № 17/2 «Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку»» розроблений відділом фінансів Боратинської сільської ради.

Проект спрямований на виконання вимог чинного законодавства, врегулювання правовідносин між сільською радою та платниками плати за землю, встановлення ставок місцевого податку на майно в частині плати за землю.

Підставою для розробки проекту регуляторного акту є закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Податковий кодекс України, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Проект рішення та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на офіційному сайті Боратинської сільської ради https://boratyn.ukraina.org.ua/ (розділ Документи – Регуляторна діяльність).

З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу також можна ознайомитися у відділі фінансів Боратинської сільської ради за адресою: с.Боратин, вул.Центральна, 20.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі протягом одного місяця з дня оприлюднення даного проекту рішення на адресу розробника: 45605 с.Боратин, вул.Центральна, 20, відділ фінансів Боратинської сільської ради, або e-mail: boratyn.fin@borg.gov.ua або 0997403250.

Начальник відділу фінансів

Ганна РАДЧУК

Поділитися:
Що таке гроші? Відповідають діти Боратинської громади (ВІДЕО)
30.06.2024 19:02
Основи фінансової грамотності варто закладати з дитинства. Саме в юному віці маленький громадянин вперше стикається з дрібними фінансовими операціями: вперше купивши додому хліб чи морозиво для себе,…
«Грошоверть у Боратинській громаді»: як жителі громади наповнюють місцевий бюджет? (ВІДЕО)
29.06.2024 11:17
Що ж, продовжимо тему бюджетної грамотності. Останнім часом ми часто про неї згадуємо, ба більше, вчора у Боратині відбувся День бюджетної відкритості під промовистою назвою «MONEY-фест», де разом…
З Днем Конституції України!
28.06.2024 09:51
Сьогодні ми вшановуємо основний закон України, що визначає права та свободи кожного громадянина, забезпечує принципи справедливості та демократії. Закон, який ознаменовує наш суверенітет та…