Представниці Боратинського ЦПМСД відвідали навчання з впровадження вакцинації

На виконання Дорожньої карти з впровадження вакцинації від коронавірусної хвороби COVID-19 спричиненої SARS-CoV2, проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 2021 – 2022 роках ВООЗ реалізує Проект з покращення якості внесення до медичних інформаційних систем (далі МІС) індивідуальних даних пацієнта щодо вакцинації.

У рамках проекту у Києві відбувся тренінг для медичних працівників. Центр первинної медико-санітарної допомоги Боратинської сільської ради на заході представили медичний директор Валентина Гурська та головна медична сестра Юлія Чернюк, які є регіональними тренерами з вакцинації.

Під час навчання медики працювали над питаннями опитування та заповнення чек-листів та гугл-форм з метою моніторингу найбільш поширених проблем, які виникають при роботі в МІС під час введення вакцинації. Впродовж наступних п’яти днів наші регіональні тренери будуть проводити онлайн та офлайн зустрічі у форматі фокус-груп з представниками медичної спільноти Волинської області з метою ретельного вивчення проблем роботи з внесення персональних даних в МІС про проведену вакцинацію та подальшого шляху їх усунення представниками Медичних інформаційних систем.

Поділитися:
Як минув «Money-фест» у Боратинській громаді?
05.07.2024 19:56
Минулого тижня в Боратинській громаді відбулась масштабна подія – День бюджетної відкритості «Money-фест».
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…