Представниці молодіжної ради взяли участь у тренінгу «Можливості для молоді тут і зараз»

Молодіжна рада при Боратинській сільській раді долучилась до тренінгу «Можливості для молоді тут і зараз». Мета тренінгу – надання інформації та інструментів для розвитку молоді громад задля підвищення її залученості до локальних заходів.

Тренерка Уляна Кашепа розповіла присутнім про менторство та фасилітацію. Учасники мали змогу на практиці застосувати отримані знання. Представниці молодіжної ради приміряли на себе роль менторок та вирішували проблеми, які потенційно можуть виникати у колективах.

Наприкінці тренінгу дівчата напрацьовували формати заходів для молоді, основним критерієм яких була оригінальність та новизна.

«Постійне самовдосконалення є запорукою успіху. Дуже раді, що змогли долучитись до цього тренінгу. Нам як членам молодіжної ради, важливо організовувати унікальні та цікаві заходи для молоді, щоб залучати її до життя громади. Ми вже маємо деякі ідеї майбутніх подій, які б хотіли організувати. Сподіваємось, що зможемо зацікавити молодих мешканців та мешканок громади доєднатись до них», – ділились представниці молодіжної ради при Боратинській сільській раді.

Цей захід було проведено громадською організацією «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку USAID та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Поділитися:
Боратинська громада ділиться досвідом міжнародного міжмуніципального співробітництва
30.04.2024 17:26
Міжнародна співпраця – важлива сторона роботи місцевого самоврядування, особливо під час війни, коли Україна не лише потребує всебічної міжнародної підтримки, а й закріплює свою суб’єктність на…
До Великодня соціально вразливі категорії мешканців отримали продуктові набори
30.04.2024 17:11
Щороку напередодні Великодніх свят Боратинська сільська рада формує продуктові набори для найменш захищених мешканців нашої громади: це одинокі особи похилого…
До уваги власників пасік у селі Боратин
30.04.2024 17:06
1 та 2 травня поблизу Боратина буде проводитися обробка хімікатами посівів ріпаку. Аграрії закликають власників пасік та мешканців вжити усіх необхідних заходів безпеки та не випускати бджіл з пасік…