Про проведення громадського обговорення

Інформаційне повідомлення
про проведення громадського обговорення щодо містобудівної документації – «План детального планування житлового кварталу в с. Полонка Луцького району Волинської області»

З метою залучення представників громадськості до розгляду містобудівної документації – «План детального планування житлового кварталу в с. Полонка Луцького району Волинської області», розпочинається громадське обговорення.

Організатором громадського обговорення та замовником виготовлення документації являється Боратинська сільська рада.

З основними техніко-економічними показниками детального плану території, графічними матеріалами та додатковою інформацією можна ознайомитись у відділі земельних ресурсів, кадастру і екологічної безпеки Боратинської сільської ради в робочі дні (з 15.00 до 16.00 години), за адресою: с. Боратин, вул. Центральна, 15 до 15 червня 2021 року включно.

Відповідальна особа щодо розгляду пропозицій – спеціаліст-землевпорядник відділу земельних ресурсів, кадастру і екологічної безпеки Боратинської сільської ради Коваль Юлія Володимирівна, тел. 797560.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі відділом земельних ресурсів, кадастру і екологічної безпеки Боратинської сільської ради за адресою: с. Боратин, вул. Центральна, 15, тел. 797560, або за допомогою електронної пошти: boratyn.sr@gmail.com до 15 червня 2021 року включно. У повідомленнях вказуються прізвища, імена, по батькові, місце проживання та ставиться особистий підпис фізичної особи. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Громадські обговорення планується провести у формі круглого столу в с. Гірка Полонка (приміщення сільської ради) о 10.00 год. 21 червня 2021 року.

Поділитися:
У Боратинській громаді відбулись змагання з пляжного волейболу
04.07.2024 16:29
На спортивному комплексі с. Боратин відбулися змагання з пляжного волейболу серед юнаків старостинських округів нашої громади. Злагоджену гру в захисті і нападі продемонстрували Арсен Сидорчук та…
Програма безкоштовного переїзду для ВПО та УБД
04.07.2024 11:06
Компанія Грузар розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії. Упродовж двох місяців компанія зобов…
Андрій Марчук та Володимир Казаков – переможці пригодницьких перегонів «Gorgany RACE»
04.07.2024 09:18
Команда з Боратинської громади у складі Андрія Марчука та Володимира Казакова здобула переконливу перемогу на пригодницьких перегонах «Gorgany RACE». Змагання традиційно відбувалися в Горганах –…