Профілактика коронавірусу на підприємствах та в установах

Ми вже повідомляли, що на засіданні виконавчого комітету Боратинської сільської ради прийняли рішення про тимчасове призупинення освітнього процесу та погодили план заходів щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території Боратинської територіальної громади.

Крім того, рекомендують ввести низку обмежувальних заходів та здійснювати профілактику коронавірусу на підприємствах, організаціях та установах, що розташовані на території Боратинської громади.
Згідно оприлюднених рекомендацій, закликають:
• У всіх закладах масово скупчення населення на території Боратинської сільської ради забезпечити регулярне проведення поточної дезінфекції приміщень.
• Серед працівників підприємств, установ, організацій та населення Боратинської територіальної громади забезпечити проведення інформаційної кампанії щодо профілактики захворювання.
• Визначити потребу в засобах, що необхідні для здійснення протиепідемічних заходів, в межах установ, на території Боратинської сільської ради та забезпечити їх використання.
• Забезпечити дотримання працівниками установ рекомендацій Для профілактики захворювань, що передбачені Міністерством охорони здоров’я https://moz.gov.ua/article/news/operativna-informacija-pro-poshirennja-koronavirusnoi-infekcii-2019-ncov-
• Вживати інших невідкладних дій, відповідно до Національного плану протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню і поширенню на території України гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV, на 2020 рік, що затверджений розпорядженням Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2020 р. № 93-р.

Про запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території Боратинської громади

Коронавірус підприємства

Поділитися:
Е-карта послуг в громадах для ветеранів війни
03.07.2024 09:32
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна…
Юні мешканці Боратинської громади серед переможців Всесвітньої олімпіади з ментальної арифметики
02.07.2024 16:49
Днями відбулась Всесвітня олімпіада з ментальної арифметики, яка проходила в місті Анталія (Туреччина). У ній взяли участь 135 дітей з 10 країн світу: України, Польщі, Великої Британії, Німеччини,…
Що потрібно знати про збори за місцем проживання?
02.07.2024 15:20
Чергова публікація про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», в якому бере участь Боратинська громада та який реалізується Громадським…