Профілактичні рейди Служби у справах дітей

Проведення профілактичних рейдів ˗ одна з форм роботи Служби у справах у справах дітей, сім’ї та соціального захисту населення. Мета таких акцій ˗ подолання дитячої безпритульності та бездоглядності, запобігання сирітству, виявлення на ранній стадії сімей, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків, забезпечення захисту прав дітей, які виховуються у таких сім’ях, створення умов для розвитку та виховання дітей.

За період з 3 до 23 січня працівники Служби у справах у справах дітей, сім’ї та соціального захисту населення Боратинської сільської ради спільно з поліцейськими офіцерами громади, представниками сфери освіти здійснили ряд профілактичних рейдів на території усіх старостинських округів громади. Загалом обстежили 43 сім’ї, з представниками яких провели профілактично-роз’яснювальні бесіди. За результатами рейдів виявили 13 сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Підсумки проведення місячника представлять на засіданні виконавчого комітету Боратинської сільської ради та засіданні комісії з питань захисту прав дитини.

Поділитися:
У Лаврові вчителі опановували техніку розпису яєць воском
01.05.2024 16:53
У четвер, 25 квітня, на базі Лаврівського ліцею відбулося засідання методичного об'єднання вчителів 3 класів. Під час майстер-класу на тему «Лемківська писанка» секретами…
Володимирська спецшкола запрошує на навчання дітей з особливими освітніми потребами
01.05.2024 14:37
Дирекція Володимирської спеціальної школи Волинської обласної ради запрошує на навчання дітей з порушеннями слуху, зі складними порушеннями розвитку (розладами аутичного спектру, синдромом Дауна) та…
Графік вивезення сміття у Боратинській громаді на травень
01.05.2024 09:45
КП «Боратин» інформує про графік вивезення твердих побутових впродовж цього місяця