Реєстраційний номер облікової картки платника податків можна отримати у Центрах обслуговування платників

Реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків можна отримати у всіх Центрах обслуговування платників

За отриманням реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків можна звертатися у всі Центри обслуговування платників Волині.

Для присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків потрібно заповнити і подати заяву 1-ДР у будь-якому з Центрів обслуговування платників.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області звертають увагу, що громадяни, котрі мають намір отримати таку послугу, обов’язкова повинні пред’явити оригінал документу, що посвідчує особу (паспорт чи ІD -картку) та свідоцтво про народження дітей ( у разі оформлення РНОКПП для дітей).

Нагадаємо, що з 18 березня 2022 року всі Центри обслуговування платників при державних податкових інспекція Волинської області відновили роботу.

Тобто, волинські платники податків можуть звертатися за місцем своє податкової адреси до ЦОП при ДПІ області за отриманням адміністративних послуг і консультаційної допомоги.

В умовах воєнного стану ДПС України та ГУ ДПС у Волинській області працюють в оперативному режимі та продовжують забезпечувати ведення обліку податків, зборів, платежів та єдиного внеску з метою наповнення бюджету.

У податковій службі рекомендують усім платникам, котрі мають можливість здійснювати діяльність, своєчасно перераховувати передбачені законом податки до бюджетів усіх рівнів.

Варто врахувати, що представникам підприємництва та громадянам податкова служба пропонує зручний та сучасний дистанційний формат спілкування та звітування через Електронний кабінет.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області

Поділитися:
Як безпечно зберігати їжу, коли вимкнули світло?
05.07.2024 13:05
Зберігання харчових продуктів в умовах постійних вимкнень електроенергії є викликом, особливо влітку. Йдеться не просто про їхню свіжість, а й про безпеку для здоров’я. МОЗ нагадує, як краще…
Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році?
05.07.2024 09:39
Працівники, які не можуть працювати через стан здоров’я і беруть лікарняний, можуть отримувати грошову компенсацію. На суму лікарняних впливає: заробітна плата за 12 місяців перед датою…
У Боратинській громаді відбулись змагання з пляжного волейболу
04.07.2024 16:29
На спортивному комплексі с. Боратин відбулися змагання з пляжного волейболу серед юнаків старостинських округів нашої громади. Злагоджену гру в захисті і нападі продемонстрували Арсен Сидорчук та…