Родині полеглого воїна з Лаврова Михайла Палоша вручили його орден

Жорстока війна, яку розвязала росія проти українського народу, забрала вже багато життів. У боротьбі за суверенітет Україна продовжує втрачати найцінніше — своїх славних синів та доньок. Боратинська громада провела в останню путь вже немало своїх земляків. Їхня звитяга житиме вічно у нашій памяті.

І хоч ніщо не поверне родинам їхніх загиблих близьких, подвиг кожного Героя має бути увіковічнений і гідно відзначений. Указом Президента України від 6 вересня 2022 року №628 жителя села Лаврів Палоша Михайла Федоровича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Сьогодні у Боратинській сільській раді цей орден вручили родині загиблого воїна.

«Завдяки таким хлопцям, що захищають нашу державу, ми маємо змогу сьогодні не відчувати тих страхіть, які відбуваються на Сході України. У наших серцях вічно житиме память про цих людей, адже саме за ними майбутнє України. Наше завдання — пам’ятати про їхній подвиг і життя, які вони поклали, аби майбутні покоління жили у мирній, квітучій Україні. Дякую матерям, які виховали справжніх героїв», — сказав сільський голова Боратинської територіальної громади Сергій Яручик.

Під час вручення ордена у залі були присутні і односельчани Михайла. Серед них — староста села Лаврів Світлана Герасимчук.

«Немає слів, щоб утамувати той біль, який доводиться пережити матері загиблого. На жаль, Михайло був одним із перших у цій війні, хто віддав своє життя за нашу землю. Ми повинні пам’ятати і цінувати наших героїв, підтримувати їхні родини», — звернулась до родини Михайла Світлана Володимирівна.

«Я хочу, щоб всі пам’ятали, шанували і були вдячні полеглим і тим захисникам, які воюють зараз», — сказала матір полеглого воїна, Палош Наталія Аркадіївна.

І ми будемо памятати.

Слава Україні!

Героям Слава!

Поділитися:
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку відбувся Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії» за підтримки Програма USAID РАДА:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…
Е-карта послуг в громадах для ветеранів війни
03.07.2024 09:32
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна…