Школи приймають документи для зарахування у перший клас онлайн

1 вересня Боратин 4

Шановні батьки! В умовах запровадження карантинних заходів та призупинення навчального процесу, повідомляємо, що документи для зарахування у перший клас можна подати онлайн.

Зокрема, скан-копії заяви про зарахування до закладу освіти, свідоцтва про народження дитини та медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/0 без електронного цифрового підпису можна надсилати на електронні адреси закладів освіти Боратинської громади:
• Загальноосвітня школа I-III ст. села Боратин – boratyn.zosh@gmail.com
• Загальноосвітня школа I-III ст. села Рованці – rovanci.zosh@gmail.com
• Баївська загальноосвітня школа I-III ст. – bayiv@ukr.net
• Загальноосвітня школа I-II ст. села Мстишин – mstyshyn.school@gmail.com
• Загальноосвітня школа I-II ст. села Промінь – promindemhyk19@ukr.net

Відповідне роз’яснення щодо зміни режиму роботи закладів освіти та прийому документів для зарахування у перший клас на період карантину оприлюднили на сайті МОН.

Закон, прийнятий заради запобігання епідемії COVID-19, дозволяє змінювати режим роботи установ на період карантину – це стосується і закладів освіти. Тобто прийом документів для зарахування може бути організований гнучко, у тому числі – онлайн. Зокрема, це стосується і зарахування до перших класів.

Рішення про гнучкий режим прийому документів на час карантину може прийняти засновник закладу загальної середньої освіти.

Зокрема, засновник може дозволити подавати документи в сканованій формі електронною поштою без електронного цифрового підпису. Вхідні документи, отримані у такий спосіб, реєструються окремо від інших документів із зазначенням електронної адреси відправника і адресата.

Поділитися:
До уваги власників пасік
14.05.2024 13:57
Аграрії повідомляють, що з 14 та 15 травня з 22:00 до 6:00 здійснюватиметься пестицидний обробіток посівів ріпаку. Аграрії закликають власників пасік у селах Гірка Полонка, Полонка, Оздів, Ратнів,…
Посвідчення ветерана у Дії. Мінветеранів та Мінцифри починають бета-тестування сервісу
14.05.2024 09:14
Для того, щоб спростити доступ до послуг та компенсацій для ветеранів та членів їх сімей, Мінцифри та Мінветеранів проводять бета-тестування електронного посвідчення ветерана у Дії. Інформація про це…
Баяністи-акордеоністи з Боратинської громади серед переможців та призерів XV Міжнародного конкурсу «PERPETUUM MOBILE»
13.05.2024 18:50
Минулого тижня завершився XV Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів «PERPETUUM MOBILE» у місті Дрогобич. Участь у заході взяли вихованці дитячої школи мистецтв Боратинської сільської ради. …