Школярі громади змагалися у спортивному турнірі

Спортивний турнір школярів 1

Тенісисти, шахісти і шашкісти зібралися в одному спортивному залі аби продемонструвати свою майстерність. Під час шкільних канікул у школі села Рованці відбулися змагання з шашок, шахів та настільного тенісу серед школярів Боратинської громади.

Першими змагалися юні тенісисти. Перемогу серед дівчат здобула Вероніка Киришко (Мстишин), друге місце посіла Меланія Шостак (Баїв) та замкнула трійку призерів Ірина Павлюк (Промінь). Серед юнаків місця розподілилися наступним чином: перше місце – Володимир Жучко (Баїв), 2 місце – Ілля Конашук (Рованці), третє місце – Роман Редько (Промінь). В підсумку команда з Баєва посіла перше місце, друге місце – у школярів з Рованців, третє місце посіли тенісисти з Променя.

У змаганнях з шашок серед дівчат перше місце у Іванни Веснянки (Боратин), друге місце посіла Андріана Патута (Мстишин), третє місце – Дарина Казакова (Промінь). Серед юнаків перемогу здобув Іван Киришко (Мстишин), на другому місці – Максим Златогорський (Рованці), бронзовий призер – Данило Дудка (Промінь). У командному заліку: перше місце – учні з Мстишина, друге – спортсмени з Боратина, 3 місце – господарі з Рованців.

У шаховому турнірі серед дівчат кращою виявилася Оксана Лисюк (Промінь), друге місце у Богдани Лавренчук (Боратин). Серед юнаків перше місце зайняв Марк Хильчук (Рованці), друге місце – Олександр Лисюк (Промінь), третє місце – Василь Степанов (Баїв). Командну першість здобули представники Променя, друге місце у боратинців, третє місце посіла команда з Рованців.

Переможці і призери отримали грамоти та медалі від організаторів змагань. А глядачі та вболівальники – позитивні емоції і відчуття справжнього спортивного свята.

Микола Калиш

Поділитися:
Протезування для військовослужбовців: що потрібно знати
01.07.2024 11:37
За потреби, отримати протез в Україні можна безоплатно за державною програмою, яка реалізується Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю. Хто має право на безоплатне…
Мешканок Боратинської громади запрошують на онлайн тренінги з особистісного лідерства
01.07.2024 10:03
Лідерство - це важлива характеристика досягнення успіху у сучасному світі. Особливо важливо це для жінок у процесі досягнення рівноправ'я та реалізації себе як особистості. Під час…
Що таке гроші? Відповідають діти Боратинської громади (ВІДЕО)
30.06.2024 19:02
Основи фінансової грамотності варто закладати з дитинства. Саме в юному віці маленький громадянин вперше стикається з дрібними фінансовими операціями: вперше купивши додому хліб чи морозиво для себе,…