Школярка з Баєва продає картини, щоб допомогти ЗСУ

КасянМистецтво, яке допомагає захищати рідну країну.

У клубі-музеї Волинського бджільництва та історії села Баїв відкрилася виставка-продаж картин з пазлів. Свої роботи презентувала 10-класниця місцевої школи Олександра Касян. Дівчина вирішила організувати такий собі аукціон, щоб зібрати кошти на підтримку ЗСУ.

«Створювати картини з пазлів – це моє хобі. Цим мистецтвом я почала займатися ще задовго до повномасштабної війни.

Зараз, коли бойові дії тривають у різних куточках України, і наші воїни героїчно чинять спротив, їм, як ніколи, потрібна наша підтримка. Саме тому нещодавно у мене виникла ідея зібрати кошти для армії. Подумала, що це можна зробити за допомогою моїх картин, тобто влаштувати аукціон. Усі виручені кошти я планую передати волонтерам, які займаються придбання необхідних речей для наших військових».

Звертаємося до жителів громади з проханням підтримати Олександру, придбавши картину та зробивши благодійний внесок для ЗСУ.

Деталі за телефоном +380990979981 Олександра.

Поділитися:
У Лаврові вчителі опановували техніку розпису яєць воском
01.05.2024 16:53
У четвер, 25 квітня, на базі Лаврівського ліцею відбулося засідання методичного об'єднання вчителів 3 класів. Під час майстер-класу на тему «Лемківська писанка» секретами…
Володимирська спецшкола запрошує на навчання дітей з особливими освітніми потребами
01.05.2024 14:37
Дирекція Володимирської спеціальної школи Волинської обласної ради запрошує на навчання дітей з порушеннями слуху, зі складними порушеннями розвитку (розладами аутичного спектру, синдромом Дауна) та…
Графік вивезення сміття у Боратинській громаді на травень
01.05.2024 09:45
КП «Боратин» інформує про графік вивезення твердих побутових впродовж цього місяця