Спорт, флешмоби та благодійний ярмарок: як відзначали День захисту дітей у Боратинській громаді (ФОТО)

Міжнародний день захисту дітей, який у всьому світі щорічно відзначається 1 червня, не оминув і Боратинську громаду. У закладах освіти відбувалися заходи, присвячені цьому важливому святу, що покликане звертати увагу суспільства на права дітей.

У Боратинському ліцеї День захисту дітей поєднали з Днем здоров’я. У селі, яке по праву вважається одним з найспортивніших в Україні, школярі змагалися у різних видах спорту, виконували руханки та проводили інші активності на свіжому повітрі.

У Ратнівському ліцеї відбувся благодійний ярмарок, на якому збирали кошти на потреби ЗСУ. Також для маленьких ратнівчан організували різні активності до Дня захисту дітей.

А у Радомишльському ліцеї організували цілий ряд заходів, серед яких були: загальноліцейна спортивна розминка, екскурсійний велопробіг, шкільна лінійка «Що таке дитяче щастя?», спортивні ігри «Cool games» для учнів 5- 11 класів, розважальні ігри для учнів молодших класів, святкова фотозона, змагання з волейболу, флешмоб. Усіх ліцеїстів почастували смачним пловом, який приготували у шкільній їдальні з продуктів, наданих спонсорами. Хвилиною мовчання вшанували усіх Героїв, що віддали своє життя, у пам'ять про дітей, які загинули внаслідок збройної агресії збоку росії.

Поділитися:
Триває набір до лав патрульної поліції Волинської області
24.04.2024 16:20
Патрульна поліція Волинської області пропонує працевлаштування у їхньому підрозділі. Перевагами роботи є: безкоштовне медичне обслуговування у закладах МВС для патрульних та їх рідних; …
Вчителі Боратинської громади презентували роботи на «Творчих сходинках педагогів Волині»
24.04.2024 15:34
У Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти завершила роботу ХХІX обласна виставка дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходинки педагогів Волині». Виставка проходила у два…
Випускники Гіркополонківського ліцею долучилися до Загальнонаціональної акції «Випускники – 2024 року для майбутніх поколінь»
24.04.2024 11:22
Випускники 11 класу Гіркополонківського ліцею разом з класним керівником Світланою Колацькою долучилися до Загальнонаціональної акції єднання та віри «Випускники – 2024 року для майбутніх поколінь». …