Спортсмени Боратинської громади тріумфували на обласному фестивалі фізичної культури та спорту (ФОТО, ВІДЕО)

Команда Боратинської громади взяла участь в обласному благодійному фестивалі фізичної культури і спорту, який відбувся цими вихідними у селі Тростянець Ківерцівської міської територіальної громади Луцького району.

Програма змагань включала такі види спорту: парковий волейбол, риболовний спорт, шашки, дартс, гирьовий спорт, боча, змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я», «Козацькі розваги» та «Перетягування линви». У загальний залік зараховувалось 5 кращих результатів з усіх видів, в яких брала участь команда.

Першими видом змагань, який завершився досить швидко, був дартс. Наша команда в складі: Ірини Калиш (особисте 4 місце) та Андрія Дзюри (особисте 1 місце) вибороли друге загальнокомандне місце. Найважчі випробування чекали на наших Юрія Чертюка з Оздова та Назарія Климюка з Гіркої Полонки, адже вони представляли нашу команду в змаганнях «Козацькі розваги». Програмою змагань передбачено чотири вправи: «Суданські ноші», «Козацька засіка», «Каменярі», «Таєр фліп» (кантування автошини). Наші силачі впевнено пройшли випробування та посіли 3 місце. Особлива подяка двадцятирічному Назарію Климюку, який після нічної зміни, відпрацювавши 24 год, взяв участь у змаганнях та став лідером у нашій команді.

Незмінним учасником змагань у гирьовому спорті від нашої громади уже більше 10 років є Олександр Кузьмін. У вправі поштовх двох гир по 24 кг. від грудей (час виконання вправи ­ 7 хв.) з результатом 59 раз Олександр посів четверте місце. Також четверте місце вибороли наші шашкісти: Сергій Зань з Боратина та Катерина Фрончко з Мстишина. Вперше у змаганнях такого рівня «Мама, тато, я – спортивна сім’я» брала участь наша спортивна сім’я: Юлія, Петро та Анжеліка Стащуки. У програмі змагань було 4 естафети: «Фрізбі», «Комбінована», «Попади в ціль», «Ігрова». Наші учасники досить вправно та злагоджено долали перешкоди та в підсумку зайняли 5 місце.

Представлена наша команда була і в риболовному спорті (ловля риби на одну поплавкову вудку та один гачок). Володимир Сусь з Гіркої Полонки вперше брав участь у таких змаганнях та зумів зайняти 3 місце.

В загальному підсумку команда Боратинської громади посіла четверте місце.

Микола Калиш

Поділитися:
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…
Е-карта послуг в громадах для ветеранів війни
03.07.2024 09:32
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна…