Спортсмени з Боратинської громади представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи з козацького двобою в Сан-Марино

1 квітня у Луцьку, на базі спортивного комплексу «Динамо» відбувся чемпіонат України з козацького двобою. Захід відбувся за сприяння Української Спортивної Федерації «Козацький Двобій», Управління у справах молоді та спорту Волинської ОВА, ФСТ «Динамо» України, Благодійного фонду «Добра справа». Продемонструвати свою майстерність і в прямому сенсі поборотися за першість приїхали понад 300 учасників з 15 областей України. Близько 30-ти різних клубів представили до змагань своїх борців. Волиняни продемонстрували високий рівень спортивної майстерності і здобули чимало перемог на цьому чемпіонаті. Серед них є і представники Боратинської громади.

Житель Голишева, Ілля Анікін (ВРКБМ «Прайд») провів 6 сутичок у двох категоріях «Грепплінг» і «Борня-2», де виборов І і ІІ місце відповідно. Ілля виступав у ваговій категорії 35 кг серед юнаків 10-12 років. До слова, в ході тренувань Ілля зламав пальця на руці, однак його воля до перемоги була настільки сильною, що на третій день він зняв накладений гіпс, щоб взяти участь у змаганні.

Також переможні І місця здобули жителі Гіркої Полонки, брати Артем та Антон Панасюки (СК «Воїн»). Панасюк Антон - чемпіон України у розділі ММА (змішані єдиноборства) серед юнаків 14-15 років у вищій категорії 40 кг. Панасюк Артем - чемпіон України у розділі ММА (змішані єдиноборства) серед юнаків 12 років у категорії 30 кг.

Ілля Анікін, Артем та Антон Панасюки здобули право виступати на чемпіонаті України з козацького двобою, здобувши переможні місця у Відкритому відбірковому чемпіонаті Волині з козацького двобою за правилами «Борня» (греплінг) та «Борня-3» (ММА) «VOLYN WCFF OPEN», що відбувся у Луцьку 11 березня.

Тепер, довівши першість у чемпіонаті України, наші спортсмени здобули право представляти нашу країну на чемпіонаті Європи з козацького двобою в Сан-Марино.

Пишаємось нашими переможцями та щиро їх вітаємо! Бажаємо плідно тренуватися та гідно представити нашу громаду на міжнародній арені!

Поділитися:
Боратинська громада долучилася до Діалогового заходу в рамках проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України: Волинь в дії»
03.07.2024 13:11
Минулого тижня у Луцьку Волинське регіональне відділення Асоціації міст України провело Діалоговий захід за результатами та в межах проєкту «Ефективна співпраця громади і народних депутатів України:…
Як діяти, якщо стався тепловий удар: поради від МОЗ
03.07.2024 12:35
Попри прохолодну погоду в останні дні, зовсім скоро спека повернеться. А тому зараз важливо уважно ставитися до власного здоров’я, а також – до здоров’я близьких. Особливо це стосується дітей,…
Е-карта послуг в громадах для ветеранів війни
03.07.2024 09:32
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна…