Спортивні підсумки Фестивалю Боратинської громади

Однією з локацій Фестивалю Боратинської громади була «Територія спорту» -тут всі охочі могли спробувати себе у різних видах змагань, перевірити силу та спритність, а також отримати безліч позитивних емоцій.

Ще до офіційного відкриття фестивалю, впродовж двох годин, тривали спортивні пристрасті на футбольних та волейбольних майданчиках.

В змаганнях з паркового волейболу перемогу виборола команда з Лаврова. Друге місце – Боратин, третє – Радомишль.

Місця у турнірі з міні-футболу серед ветеранів розподілилися таким чином: перше місце – Боратин, друге – Баїв/Городище, третє – Ратнів.

Вже традиційно неабиякий інтерес у гостей Фестивалю викликала локація, де відбувалися змагання зі спортивного орієнтування. Перемогу у конкурсі «Лабіринт» здобули:

Чоловіки
1. Андрій Марчук
2. Дмитро Петрочук
3. Остап Карпюк

Жінки
1. Єва Ремба
2. Ярослава Граблевська
3. Раїса Лиходід

Хлопці
1. Юрій Черняк
2. Віталій Петрук
3. Данило Дудка

Дівчата
1. Софія Шаповаленко
2. Маргарита Шевчук
3. Діана Патута

Колоритним та видовищним дійством стали народні забави. Змагання із буксування возу та армреслінгу зібрали чимало глядачів. Заслужені титули «найсильніших» на Фестивалі отримали:

Буксування возу:
1. Володимир Жовтовський
2. Олексій Юзвик
3. Павло Климюк

Армреслінг:
1. Олександр Самолюк
2. Григорій Кізіцький
3. Юрій Ковальчук

Вітаємо переможців та призерів

Поділитися:
Вчителі та учні Гіркополонківського ліцею влаштували передвеликодню толоку
03.05.2024 19:21
Напередодні Великодня працівники та учні Гіркополонківського ліцею взяли участь у весняній толоці з благоустрою, дотримуючись стародавніх звичаїв та обрядів, взялися до прибирання,…
Гіркополонківських ліцеїстів навчали надавати першу домедичну допомогу
03.05.2024 19:16
1 травня у Гіркополонківському ліцеї відбувся дитячий вишкіл, на якому навчали основ першої домедичної допомоги. Захід провела Луцька районна організація Товариства Червоного Хреста України. Учням…
До уваги власників пасік
02.05.2024 14:48
СГПП «Рать» повідомляє, що 3 та 4 травня з 22:00 до 6:00 здійснюватиметься пестицидний обробіток посівів ріпаку. Аграрії закликають власників пасік у селах Гірка Полонка, Полонка, Оздів, Ратнів,…